به گزارش شفا آنلاین، دکتر علی محمد آدابی اظهارداشت: سازمان های صنفی و نهادهای غیر دولتی همیشه نقش منتقد را در قبال دولت ها داشته و دارند و اساسأ باید به عنوان بدنه کارشناسی، مسائل و مشکلات را بی پرده با دولت مطرح کنند تا بهترین استفاده از منابعی که در اختیار دولت است، به عمل آید.
وی با اظهار تاسف از اینکه وزارت بهداشت تاکنون انتخابات صنفی پرستاران کشور را به رسمیت نشناخته است، تاکید کرد: جلساتی را که این وزارتخانه با پرستاران و مدیران پرستاری برگزار می کند، بیشتر انتخابی است. بحث ما این است که اگر قرار نبود انتخابی باشد، وزارت بهداشت لیستی می داد و سازمان نظام پرستاری را با نظر خودش انتخاب می کرد، حال آنکه چنین چیزی منطقی نخواهد بود.
آدابی ادامه داد: وزیر بهداشت همین امروز هم جلسه ای با پرستاران برگزار می کند که به هیچ وجه نمایندگان پرستاران شریف کشور نیستند و دعوتی هم از سازمان نظام پرستاری و یا اعضای شورای عالی سازمان نظام پرستاری جهت حضور در این جلسه به عمل نیامده است.
وی افزود: ما نباید جوری صحبت کنیم که افراد از ما راضی باشند بلکه ما مطالبات مان را بیان می کنیم و این یک وظیفه ذاتی و صنفی است و بازخورد این مطالبات به افراد بستگی دارد و این نمی تواند تاثیری بر رویکرد ما داشته باشد.
آدابی در واکنش به حضور برخی نیروهای پرستاری در پست های مدیریتی وزارت بهداشت و دانشگاه ها، گفت: وزارت بهداشت شاخص های کم رنگی از حضور پرستاران در پست های کلیدی و مدیریتی در حد ۱۲ یا ۱۳ نفر عنوان کرده است، در حالی که ۷۰ درصد جامعه درمانی را پرستاران تشکیل می دهد و طبیعی است که ۵۰ درصد پست های کلیدی هم به پرستاران تعلق بگیرد، اما متاسفانه اینگونه نیست و به نوعی بنا به اذعان خودشان بازی با آمار و ارقام است.
وی افزود: سازمان نظام پرستاری نقش خود را به خوبی ایفا می کند و انتظار دارد وزارت بهداشت نیز پای درد و دل پرستاران و مطالبات آنان بنشیند.
آدابی تاکید کرد: مطالبه اصلی پرستاری این است که اجازه بدهند پرستاران پرستاری کنند، مانع خدمت پرستاری و مانع تامین سلامت آحاد جامعه نشوند. زیرا در حال حاضر هویت و کیان پرستاری زیر سئوال است. برای مثال با ایجاد طرح های ضد پرستاری که به ویژه در دو سه سال اخیر شکل گرفته است، کیان پرستاری آکادمیک کشور در معرض نابودی است و مستقیمأ مردم از آن ضرر خواهند کرد.
رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور، ادامه داد: زمانی که با نمایندگان واقعی پرستاران به این سبک و سیاق برخورد می کنند و در همین روز قائم مقام سازمان به اتهام افشاگری بایت پرداخت های چند ده میلیونی و بالای ۱۰۰ میلیونی از سوی وزارت بهداشت به دادسرا احضار می شود، چه طور حسن نیت را می توان از وزارت بهداشت باور داشت.
آدابی افزود: هم اکنون که وزارت بهداشت جلسه دوستی را با منتخبین خودشان برگزار کرده است، قائم مقام سازمان نظام پرستاری با پرونده ای حاوی مستندات و مدارک پرداختی های چند ده میلیونی و بالای ۱۰۰ میلیونی به برخی پزشکان در دادگستری حاضر است، که متاسفانه وزارت بهداشت اتهام نشر اکاذیب را عنوان داشته است.