حتما شما هم شنیدهاید که مواد مغذی در
غذاهایی یافت میشود که رنگی هستند. رژیمهایی نیز وجود دارد که شما را از
خوردن غذاهای بیرنگ منع میکنند. معمولا فرآیندهایی که برای سفید کردن آرد
گندم انجام میشود باعث از دست رفتن ویتامینB
و فیبر موجود در آن خواهد شد. در مقابل، گل کلم، به طور طبیعی دارای فیبر و
ویتامین B بالایی است. این ماده سرشار از آنتی اکسیدان و مواد مغذی است که
میتواند بدن را در برابر سرطان محافظت کند. فیبر نیز باعث میشود احساس
سیری بیشتری داشته باشید و بتوانید به آسانی
وزن کم کنید.