رئیس پژوهشکده علوم غدد درونریز و متابولیسم با بیان اینکه بیشتر پرموئیها ریشه بیماری ندارند، افزود: در این زمینه بهترین راه تشخیص مرتب بودن پریود ماهیانه در زنان است که اگر این گونه باشد مشکل پرموئی بهعلت اختلالات هورمونی نیست.
عزیزی، ادامه داد: در برخی موارد نیز پرموئی جنبه ارثی داشته و بهصورت خودساختاری مشکل در ریشه موها وجود دارد، در این حالت بهدلیل دارابودن گیرندههای قدرتمند در ریشه علیرغم منظم بودن پریود ماهانه، پرموئی ایجاد میشود.
وی با بیان اینکه میتوان با در نظر گرفتن شرایط فرد از جمله متأهل یا باردار بودن و از طریق روشهایی آن را کاهش داد، به بسیج پزشکی گفت: داروهایی هستند که ریشه مو را کنترل و شدت رشد مو را کم میکنند و معمولاً موها از طریق این داروها کاملاً از بین نمیروند، اما با استفاده از لیزر میتوان آن را کاملاً از بین برد که البته باید بهصورت مداوم انجام شود.
سفیدی مو از عوارض پرکاری تیروئید
رئیس پژوهشکده علوم غدد درونریز و متابولیسم با تأکید بر اینکه گاهی اوقات پرکاری تیروئید در سفید شدن مو نیز دخالت دارد، خاطرنشان کرد: ولی معمولاً این اثر خیلی شناخته شده نیست چرا که بعد از شناسایی و درمان این بیماری مشکل فرد برطرف شده و پرکاری تیروئید به حالت نرمال تبدیل میشود اما خطر زمانی بیشتر میشود که فرد به درمان بیماری خود بیتوجه باشد.