کد خبر: ۱۱۰۱۱۷
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۵ - 2016May 29
شفا آنلاین>سلامت>رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به ساخت نخستین بیمارستان دندان پزشکی ایران به طلب‌های میلیاردی بیمارستان‌ها از بیمه‌ها اشاره کرد و گفت: بدهی بیمه‌ها به بیمارستان‌ها از رقم‌های چند صدمیلیاردی گذشته است.

به گزارش شفا آنلاین، علی‌اصغر پیوندی  در نشست خبری خود با اصحاب رسانه با اشاره به ساخت نخستین بیمارستان دندان پزشکی ایران که در تهران و در منطقه نیروی هوایی با تفاهمنامه هلال احمر ساخته می‌شود، اظهار داشت: در کشورهای اروپایی چنین بیمارستان‌های دندان پزشکی وجود دارد اما در ایران تاکنون یک بیمارستان جامع برای دندان پزشکی نداشتیم.

وی ادامه داد: از طرفی نیز باید در چنین بیمارستان‌هایی که به همراه کلینیک‌های دندان پزشکی ساخته می‌شود بتوانیم خدمات خاص دندان پزشکی به برخی بیماران معلول نیز بتوانیم ارائه دهیم به هر حال چون در طرح تحول سلامت نتوانستیم به خوبی در عرصه دندان پزشکی ورود کنیم مردم در این حوزه گلایه دارند و 97 درصد خدمت دندان پزشکی به صورت غیردولتی ارائه می‌شود.

معوقات بیمه‌ها بیمارستان‌ها را ناتوان کرده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به معوقات میلیاردی بیمه‌ها به بیمارستان‌ها عنوان کرد: یکی از چالش‌های مهم طرح تحول سلامت بحث معوقات بیمه‌ها است به طوری که هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی 30 میلیارد تومان از بیمه‌ها طلب دارد و بیمه سلامت ایرانیان نیز با بدهی 170 میلیارد تومانی گوی معوقات را از تأمین اجتماعی ربوده است. با تدبیر وزارت بهداشت و کمک بانک رفاه بدهی این سازمان بیمه‌ای به 100 میلیارد کاهش یافته است.

پیوندی ادامه داد: به هر حال ما از اساتید پزشکی درخواست می‌کنیم تمام وقت در بیمارستان‌های دولتی کار کنند از‌آن طرف به نیروهای پرستار نگهبان و ... باید در زمینه کارانه آنها پاسخگو باشیم کما اینکه تا پایان سال 94 در بیشتر بیمارستان‌ها کارانه دستیاران پرستاران و پزشکان را پرداخت کردیم ولی وضعیت سال 95 با این معوقات بیمه‌ها معلوم نیست در حالی که اکثر دانشگاه‌های علوم پزشکی با این مشکل دست به گریان هستند به هرحال اگر می خواهیم به مردم خدمت درستی ارائه شود باید زمینه‌های آن را نیز فراهم کنیم.

*خوابگاه‌های دانشجویی با استانداردهای بین‌المللی فاصله دارند

وی در بحث دانشجوی دانشگاه نیز توضیح داد: هم اکنون خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه با استانداردهای بین‌المللی فاصله دارد شاید از نظر کمی آمارها قابل قبول باشد ولی از نظر کیفی هنوز فاصله داریم. ولی سعی شده است با کمک خیرین یک خوابگاه 700 نفره با پیوست فرهنگی ساخته شود که مراحل ساخت در حال انجام است.

*7 دانشکده تکمیل می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه با اشاره به تجمیع 7 دانشکده از جمله توانبخشی، پرستاری، پیراپزشکی و ... در دانشکده پزشکی در منطقه غرب تهران گفت: این تجمیع با ساخت پردیس شماره دو دانشگاه صورت می‌پذیرد که جایابی آن انجام شده است و این امر می‌تواند هزینه‌ها و گلایه‌ها در این‌باره را کاهش دهد.

*عواید طرح آموزشی «ریفرم»

پیوندی در ادامه به مبحث آموزشی پزشکی که علم جدایی به حساب می‌آید پرداخت و گفت: از حدود 12 سال پیش این دانشگاه طرح ریفرم را براساس حل رنیازهای مردم برای تربیت دانشجو شروع کرده است کما اینکه نقایصی داشت که برطرف شد.

وی تصریح کرد: همچنین کار دیگر ما در سال 94 براساس 12 بسته طرح تحول سلامت پرداختن به بحث عدالت محوری و پاسخگویی بود که آن را ادامه می‌دهیم و کارگروه‌های آن نیز شروع شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه افزودک در بحث آموزش نیز توانسته است در آخرین رتبه بندی رتبه نخست آموزش پزشکی کشور را بدست آور که این کار با تزریق پول در کوتاه مدت امکان پذیر نیست. همچنین توانستیم جوایز متعددی در هفدهمین جشنواره مطهری کسب کنیم. کما اینکه حفظ این جایگاه خیلی مهمتر است. و باید ما خودمان را با دانشگاه‌های مطرح دنیا مقایسه کنیم.

*تأسیس مجتمع عالی سلامت ورامین

پیوندی همچنین با اشاره به راه اندازی مجتمع عالی سلامت ورامین در جهت آموزش پرستاری هوشبری و بهداشت از افراد بومی همان منطقه گفت: تاکنون 150 دانشجو گرفته شده است تا با تربیت آنان خدمات این افراد به مردم آن منطقه ارائه شود.

وی همچنین در ادامه با اشاره به افزایش رشد پژوهشی در این دانشگاه با وجود آنکه مراکز تحقیقاتی در این دانشگاه افزایش نیافته است، توضیح داد: دانشگاهی که پژوهش نکند نمی‌توان نام آن را دانشگاه عنوان کرد. همچنین پژوهشی که نتیجه آن برای رفع مشکلات صنعت و مردم نباشد پژوهش عنوان نمی‌شود و باید تولید ثروت کند. بنابراین دانشگاه با 1300 عضو هیئت علمی و 64 مرکز تحقیقات و 5 پژوهشکده سعی کرده است تا بازدهی را افزایش دهد که در این راستا شبکه‌سازی کردیم بنابراین از افزایش مراکز تحقیقاتی خودداری کردیم به طوری که در طب بازسازی نیاز فردای پزشکی دنیا است گام برداشتیم. بنابراین از توسعه پژوهش غافل نشدیم که در این راستا توانستیم بزرگترین اتاق تمیز دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را راه‌اندازی کنیم و در نهایت اینگونه مراکز را به تجهیزات هایتک تجهیز کردیم.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: