کد خبر: ۱۰۷۶۴۳
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - 2016May 09
شفا آنلاین>سلامت>فوق تخصص هماتولوژی و آنكولوژی گفت: سالانه بین هزار و 200 تا هزار و 500 كودك به سرطان مبتلا می شوند كه به دلیل نبود سیستم جامع كشوری ثبت سرطان، رقم دقیق مبتلایان به این بیماری هنوز مشخص نیست.

 به گزارش شفا آنلاین، پروفسور مرد آویژ آل بویه در سخنرانی با موضوع ' نقش NGO در جوامع امروز با رویكرد حمایت از بیماران سرطانی' افزود: بیمارستان محك سالانه حدود 350 تا 450 كودك جدید مبتلا به سرطان را پذیرش می كند كه با توجه به اینكه بین 25 تا 30 درصد كودكان مبتلا به سرطان ازكل كشور به این مركز مراجعه می كنند، رقم مبتلایان جدید به این بیماری سالانه حدود هزار و 500 نفر برآورد می شود.
وی ادامه داد: با وجود اینكه موسسه محك در زمینه درمان كودكان سرطانی تاكنون بسیار موفق عمل كرده و در ابتدا این تصور وجود داشت كه این موسسه بتواند به عنوان الگو برای دیگر مراكز به خصوص در شهرستان ها عمل كند، متاسفانه بازخورد مناسبی از دیگر شهرها نداشته ایم و این امر تاكنون محقق نشده است.
آل بویه با تاكید بر نقش خیرین در حوزه سلامت به ویژه در زمینه درمان سرطان تصریح كرد: در بسیاری از شهرها و شهرستان های بزرگ كشور كه از بافت جمعیتی مناسب و فعالیت های كشاورزی، صنعتی و تجاری موفقی نیز برخوردارند، تمایل به تاسیس نهادهای حمایتی از بیماران سرطانی به خصوص برای كودكان دیده نمی شود.
وی بروكراسی های اداری را از یك سو و از سوی دیگر سوء استفاده های صورت گرفته از بعضی موسسات خیریه را به عنوان برخی موانع تشكیل این قبیل موسسات در كشور برشمرد و بر لزوم شفافیت فعالیت موسسات خیریه به ویژه در زمینه های مالی و حامیان تاكید كرد.
به گفته این فوق تخصص هماتولوژی و آنكولوژی، امروزه موسسات خیریه ای در حوزه سلامت موفق هستند كه اول به خیرین و بیماران پاسخگو بوده و صداقت را سرلوحه كار خود قرار دهند. همچنین از نیروهای متخصص و تحصیل كرده در قالب مددكاران اجتماعی بهره گرفته و با مراكز بین المللی در تبادل و تعامل علمی و پژوهشی باشند.
وی از محك به عنوان یك الگوی موفق در كشور، منطقه و در سطح بین الملل نام برد كه فعالیت در حد استانداردهای جهانی را همواره مدنظر داشته بر این اساس احترام به كرامت انسانی را همیشه سرلوحه كار خود قرار داده كه این امر باعث افزایش رضایتمندی مراجعان شده است.
آل بویه ادامه داد: هم اینك برخی از جراحان كودكان در كنار سایر گروه های پزشكی به صورت داوطلبانه با محك همكاری می كنند.
در این كنگره جراحان كودكان از سراسر كشور حضور یافته تا در كنار ارایه آمارهای مربوط به مراكز درمانی خود برحسب نوع سرطان، نحوه درمان و میزان موفقیت درمان یا فوت بیماران و نیز تجربیات خاص درمانی، اطلاعات خود را در این حوزه با دیگر جراحان به اشتراك گذارند.
این كنگره در مورد روش های جدید و چالش های تشخیصی و درمانی تومورهای شایع سرطانی در كودكان از قبیل تومور ویلمز، نوروبلاستوما، تومورهای كبد و تومورهای بافت نرم بحث خواهد شد و جراحان در مورد شیوه های درمانی این تومورها به بحث و تبادل نظر می پردازند.
بیست و چهارمین كنگره سالانه انجمن جراحان كودكان ایران با رویكرد 'سرطان در كودكان'و با حضور چهره های مطرح این رشته و نیز میهمانانی از خارج كشور روز دوشنبه 20 اردیبهشت ماه در مركز همایش های رازی تهران آغاز و تا به كار و روز جمعه 24 اردیبهشت ماه به كار خود ادامه می دهد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: