کد خبر: ۱۰۳۷۰۶
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۰ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۵ - 2016April 07
شفا آنلاین>تغذیه>تحقیقات حاکی از آن است که آمینواسیدهای موجود در برخی مواد غذایی از جمله مرغ کنتاکی می‌تواند موجب کاهش رشد تومورها شود.
به گزارش شفا آنلاین، تومورهای مغزی یکی از کشنده‌ترین و خطرناک‌ترین تومورهای موجود در بدن محسوب می‌شوند. از طرف دیگر، درمان این تومورهای مغزی بسیار دشوار است و پیشگیری و جلوگیری از آن گاهی غیرممکن است زیرا عوامل بوجودآورنده آن بسیار گنگ و ناشناخته است.

اخیرا دانشمندان مرکز تشخیص سرطان دانشگاه اوهیو توانستند راهی را کشف کنند که می‌تواند رشد تومورهای مغزی را مهار و حتی متوقف کند.

نتایج برخی مطالعات نشان داده است که مصرف برخی مواد غذایی همچون گوشت بوقلمون سبب تغییردر متابولیسم بدن می‌شود و وجود برخی آمینواسیدهای خاص در آن سبب می‌شود که رشد تومورها به خصوص تومورهای مغزی و موجود در سر کاهش یابد . به همین علت تومورها روز به روز کوچک‌تر می‌شود. در واقع وجود متیونین و تریپتوفان که در این گوشت وجود دارد سبب کاهش سرعت رشد تومورها می‌شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: