کد خبر: ۱۰۳۵۳۶
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۰ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۵ - 2016April 05
شفا آنلاین>اجتماعی>کارشناس برنامه ریزی اداره غذا در سازمان غذا و دارو از صدور 12 هزار پروانه بهره برداری برای شرکت های غذایی خبر داد.
به گزارش شفا آنلاین، سمیره صباح افزود: شرکت های دریافت کننده این شمار پروانه در زمان حاضر در سراسر کشور فعالند.
وی در ادامه به تشریح معیارهای اعطای نشان ایمنی و سلامت به محصولات غذایی پرداخت و افزود: مراسم اعطای نشان ایمنی و سلامت ، سالی ، 2 بار و در روز جهانی غذا و هفته سلامت برگزار می شود.
صباح یادآور شد: از سال 87 تا سال 94، 13 دوره از این مراسم برگزار و به 145 محصول غذایی، نشان ایمنی و سلامت اعطا شده است.
وی در مورد نحوه بررسی و اعطای نشان ایمنی و سلامت به محصولات شرکت های تولید کننده فرآورده های غذایی گفت: کمیته هایی برای بررسی محصولات در سازمان غذا و دارو با حضور ریاست سازمان غذا و دارو تشکیل شده است و محصولات واجد شرایط بر اساس دستورالعمل و شاخص های محصولات غذایی مورد تائید در این کمیته انتخاب می شوند.
کارشناس برنامه ریزی اداره غذا در سازمان غذا و دارو اظهار کرد: معیارها و شاخص هایی از جمله کاهش چربی، نمک، شکر، کاهش میزان سموم و آلاینده ها به کمتر از 50 درصد، تبدیل محصول سنتی به صنعتی، استفاده از تکنولوژی های پیشرفته یا استفاده نکردن از مواد افزودنی شیمیایی در اعطای نشان ایمنی و سلامت تاثیرگذارند.
وی در ادامه تاکید کرد: محصولی که همه این موارد یاد شده را رعایت کرده باشد در کمیته ذیربط تائید می شود و واجد نشان ایمنی و سلامت خواهد بود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: