شفا آنلاین>اجتماعی>کارشناس برنامه ریزی اداره غذا در سازمان غذا و دارو از صدور 12 هزار پروانه بهره برداری برای شرکت های غذایی خبر داد.
به گزارش شفا آنلاین، سمیره صباح افزود:
شرکت های دریافت کننده این شمار پروانه در زمان حاضر در سراسر کشور
فعالند.وی در ادامه به تشریح معیارهای اعطای نشان ایمنی و سلامت به
محصولات غذایی پرداخت و افزود: مراسم اعطای نشان ایمنی و سلامت ، سالی ، 2
بار و در روز جهانی غذا و هفته سلامت برگزار می شود.صباح یادآور شد: از سال 87 تا سال 94، 13 دوره از این مراسم برگزار و به 145 محصول غذایی، نشان ایمنی و سلامت اعطا شده است.وی
در مورد نحوه بررسی و اعطای نشان ایمنی و سلامت به محصولات شرکت های تولید
کننده فرآورده های غذایی گفت: کمیته هایی برای بررسی محصولات در سازمان
غذا و دارو با حضور ریاست سازمان غذا و دارو تشکیل شده است و محصولات واجد
شرایط بر اساس دستورالعمل و شاخص های محصولات غذایی مورد تائید در این
کمیته انتخاب می شوند.کارشناس برنامه ریزی اداره غذا در سازمان غذا و
دارو اظهار کرد: معیارها و شاخص هایی از جمله کاهش چربی، نمک، شکر، کاهش
میزان سموم و آلاینده ها به کمتر از 50 درصد، تبدیل محصول سنتی به صنعتی،
استفاده از تکنولوژی های پیشرفته یا استفاده نکردن از مواد افزودنی شیمیایی
در اعطای نشان ایمنی و سلامت تاثیرگذارند.وی در ادامه تاکید کرد:
محصولی که همه این موارد یاد شده را رعایت کرده باشد در کمیته ذیربط تائید
می شود و واجد نشان ایمنی و سلامت خواهد بود.