کارشناسان آکسفورد در این بررسی مزایای رواج گیاهخواری در سراسر جهان را ارزیابی کرده و دریافتند که فقط چندین تغییر ساده مانند کاهش مقدار مصرف گوشت در رژیم غذایی روزانه و افزایش مصرف میوه و سبزیجات میتواند منجر به کاهش چشمگیر آمار مرگ و میر انسانها، کاهش هزینههای درمان و مراقبتهای پزشکی و همچنین کاهش میزان انتشار گازهای گلخانهای حاصل از صنعت تولید موادغذایی تا دوسوم حجم فعلی شود.
به گزارش شبکه اخبار محیط زیست، بدیهی است که خوردن میوه و سبزیجات بیشتر و کاهش مصرف گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده به بهبود سلامت انسانها کمک می کند.
به علاوه از آنجا که مرغ و احشام نظیر گاو و گوسفند نیز به نوبه خود غذا می خورند و کالری می سوزانند تا در نهایت خوراک انسان شوند، تولید گوشت نیز یکی از عوامل اصلی در بروز و تشدید تغییرات جوی است. بنابراین گرایش انسانها به گیاهخواری میتواند به میزان قابل توجهی در کاهش تولید کربن موثر باشد.
با رشد گیاهخواری در بین مردم جهان، میزان انتشار گازهای گلخانهای مرتبط با صنایع غذایی بیش از دو سوم کاهش خواهد یافت.
بنابر این گزارش، اگرچه این اقدام به ظاهر یک راهکار فردی به نظر می رسد اما اگر چنین تغییری از سوی بیش از هفت میلیارد نفر در جهان صورت گیرد بدون شک تاثیر مثبت آن چشمگیر و گسترده خواهد بود.