کد خبر: ۱۰۲۳۶۴
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۰۷ فروردين ۱۳۹۵ - 2016March 26
شفاآنلاین:طب سنتی>ترنج، از خانواده مرکبات است که میوه آن در سایز پرتقال و لی رنگ آن زرد کمرنگ و بویش بسیار دلنشین است.ترنج، یکی از میوه‌های خانواده مرکبات است که منفعتهای فراوانی دارد و با خوردن این میوه می‌توان اعصاب را تقویت کرد، با استرس و دلهره های روزانه مقابله کرد

به گزارش شفاآنلاین : مزه میوه ترنج اندکی تلخ‌تر از گریپ فروت ولی ترشی آن از لیمو کمتر است.

از ترنج به عنوان میوه ای آرامش بخش و کاهنده استرس یاد می‌شود.

علاوه بر اینکه می‌توان ترنج را همانند مرکبات مصرف کرد، در برخی از کشورها ترنج را به دلیل عطر میوه و همینطور خواصی که دارد به عنوان طعم دهنده به چای اضافه می کنند.

ترنج  حاوی ماده‌ای با نام «لینالول» است که می‌تواند علیه استرس و تنش پرداخته و در تقویت اعصاب نیز سودمند باشد. «لینالول»، ترکیب معطری در گیاهان بوده و در بسیاری از میوه ها مانند مرکبات، (پرتقال)، انگور، لیمو، سبزی هایی نظیر ریحان و گیاهانی مانند استوخدوس نیز یافت می شود که تغییرات ژنی مرتبط با کاهش استرس را به دنبال دارد.

در زمان بروز استرس، هورمونی از هیپوتالاموس ترشح می‌شود که با فعال شدن سیستم «هیپوتالاموس، هیپوفیزی آدرنال» همراه بوده و فعالیت ژن‌ها و مواد شیمیایی خون را تغییر می‌دهد.

در صورتی که با مصرف خوراکی‌ها یا گیاهان حاوی لینالول می‌توان به کاهش استرس و تقویت اعصاب پرداخت.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: