وی با بیان اینکه میزان سقف واردات تعیین شده روغن پالم، ممکن بود موجب رانت در میان وارد کنندگان این روغن شود، افزود: در این حالت ممکن بود عده ای حقشان ضایع شود و تعدادی هم واردات بیشتری انجام دهند.
دیناروند ادامه داد: وزارت بهداشت پیشنهاد داد تا تعرفه روغن پالم به گونه ای تنظیم شود که میزان واردات روغن پالم نیاز به کنترل ثبت واردات نداشته باشد و واردات این روغن به صورت رقابتی انجام شود.
وی با اشاره به تایید پیشنهاد وزارت بهداشت، افزود: تعرفه روغن پالم نسبت به روغن های دیگر حدود ۱۶ درصد افزایش داشته به ۲۶ درصد رسیده است.
به گفته رئیس سازمان غذا و دارو، با این اختلاف تعرفه، اختلاف قیمت روغن پالم با روغن سویا از بین می رود و قیمت روغن های دیگر متعادل می شود.
دیناروند افزود: بنابر این کسانی روغن پالم را وارد می کنند که نیاز به این روغن دارند به طور مثال در روغن های سرخ کردنی و یا روکش بستنی.
وی در پایان گفت: با این افزایش تعرفه در سال ۹۵ واردات پالم به طور طبیعی کاهش می یابد و مطمئن هستیم که افزایش واردات روغن پالم نخواهیم داشت.