شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص تغذیه در استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به عملکرد مطلوب تخم بلدرچین بر روی حافظه انسان، گفت: افراد مسن و افرادی که در معرض بیماری آلزایمر هستند، از تخم بلدرچین در برنامه غذایی خود استفاده کنند.
به گزارش شفا آنلاین،تینا جعفری اظهار کرد: تخم بلدرچین برای درمان ناراحتیهای اعصاب و تقویت سیستم ایمنی مفید است.
وی
در ادامه افزود: وجود عناصر معدنی کمیاب و ویتامینها به خصوص ویتامین E
باعث شده که تخم بلدرچین برای درمان بعضی از بیماریها مانند بیماریهای
گوارشی، سنگ کلیه، صفرا و فشارخون مفید باشد.
جعفری
با اشاره به عملکرد مطلوب تخم بلدرچین بر روی حافظه انسان، خاطرنشان کرد:
افراد مسن و افرادی که در معرض بیماری آلزایمر هستند، از تخم بلدرچین در
برنامه غذایی خود استفاده کنند.
وی افزود: مصرف مدام تخم بلدرچین به کاهش تجمع مواد سمی در خون و کاهش تجمع فلزات سنگین کمک میکند.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: سفیده تخم بلدرچین منبع خوب فسفر، مس، روی، اسیدهای آمینه و زرده آن شامل اسیدهای چرب ضروری است.
جعفری
با اشاره به اینکه ارزش غذایی تخم بلدرچین در مقایسه با تخممرغ به
مراتب بالاتر است، اظهار کرد: یک تخم بلدرچین هر چند که از لحاظ وزنی حدود
یک پنجم وزن تخممرغ معمولی ( 11 گرم) را دارد، ولی نسبت به تخممرغ معمولی
3 برابر خواص تغذیهای دارد.