به گزارش شفا آنلاین، حسین رستگار - مدیر کل آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو در مورد خرید آجیل عید نوروز با اشاره به توصیههایی به مصرف کنندگان اظهار داشت: بهتر است آجیل را از فروشگاههای معتبر خریداری کنند زیرا متأسفانه در برخی فروشگاهها آجیلهای سنواتی که از سالهای قبل در انبارهای خود نگهداری کرده اند را با زدن رنگهای غیر مجاز که مضر هستند به صورت شکلهای درخشنده ارائه میکنند که مردم هنگام خرید باید دقت کافی را داشته باشند.
رستگار بیان داشت: آجیلهایی که تاریخ گذشته و مانده باشند احتمال رشد قارچ و افزایش آفلاتوکسین دارند به ویژه اگر در مکان مرطوب نگهداری شوند یکی از سمهای مضر یا همان آفلاتوکسین است افزایش و رشد پیدا کند که برای سلامتی بسیار مضر هستند که به کبد صدمه میزنند.
مدیر کل آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو در خاتمه خاطرنشان کرد: البته این تقلبات معدود است و از طرف برخی سودجویان انجام میشود که امیدواریم مصرف کنندگان هنگام خرید با دقت خود با این تقلبات برخورد کنند و اگر هم تخلفی را مشاهده میکنند حتما آن را به مسئولان مربوطه گزارش دهند.