به گزارش شفاآنلاین : بهروز جنت گفت: زمانی که برندی در کشور متولی و صاحب نداشته باشد هر مغایرت سلامتی را در زمینه آن فراورده غذایی میتوان انتظار داشت اما اگر این اتفاق درباره محصولی که دارای نماینده رسمی در کشور است اتفاق بیفتد کسی وجود خواهد داشت که شناسنامه کالا را از سیر تا پیاز بداند و بر اساس اطلاعات اوست که میتوان تصمیمات مناسب گرفت.
وی با بیان اینکه در زمینه محصولات قاچاق این موضوع معکوس است، افزود: یکی از مسائل مهمی که باید شهروندان را در این خصوص آگاه ساخت این است که حدود 95 درصد کالاهای قاچاق، اصولاً تقلبی هستند و تنها 5 در صد باقیمانده نیز یا فاقد تاریخ تولید و انقضا یا در صحت آنها تردید وجود دارد علاوه بر آن اکثرشان هم از ضایعات محصولات اصلی هستند.
جنت در ادامه اظهار کرد: مردم وقتی به این مسائل آگاه شوند و بدانند چنین محصولات مشکوکی را میخرند و نه برند اصلی را حتی اگر باقیمتی کمتر، قطعاً به دلیل اهمیت سلامتی خود و همچنین صیانت از حقوق اقتصادی خویش، آنها را از اساس تحریم میکنند.
مدیرکل نظارت بر فراوردههای غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه هنگامیکه بر اساس قانون، کالاهای سلامت قاچاق امحاء میشود برخی دستگاهها هرچند با نیت خیر اعتراض میکنند که چرا وزارت بهداشت محصولاتی با ارزش میلیونها دلار را به هدر میدهد، عنوان کرد: سازمان غذا و دارو با ادله مستندی که ارائه کرد برایشان اثبات شد که وقتی بحث سلامتی در میان است دیگر چقدر و چه اندازه و چند تن مهم نیست آن بودجهای که بخواهد از این طریق به خزانه بیتالمال وارد شود حتماً با آسیبهایی که در ابعاد مختلف به جامعه وارد میکند چند برابر آن هزینه را از همان منبع خارج خواهد کرد.
جنت تأکید کرد: مسئله سلامتی آنقدر برای ما مهم است که از واردکنندگان فراوردههای غذایی خواسته بودیم علاوه بر مدارک موردنیاز تائیدیم سفارت کشور مبدأ را نیز به مدارک بیفزاید و طبیعی بود که پرداخت مبلغی بابت اخذ تائیدیه علیرغم میل باطنی که بازرگانان بود اما توجیه منطقی ما بیمه سلامت 80 نفر از مردم کشور در قبال این مبلغ اندک بود.
وی در پایان گفت: بر اساس چنین تمهیدی اگر عنان کار به هر دلیلی از دست شرکتی رها شود و محصولی را خارج از ضابطه تولید کرده و وارد کشور کند هم پاسخگو خواهد بود و هم موظف به جبران خسارات خواهد بود.