کد خبر: ۹۹۵۱۹
تاریخ انتشار: ۰۲:۳۰ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۴ - 2016March 04
شفا آنلاین>سلامت>یک قاضی در شهر نیویورک با گفتن این که «اطلاعات توانمند می‌کند» الزاماتی را که بر درج میزان سدیم در غذاهای رستوران‌ها تاکید می‌کند، مورد تایید قرار داد.
به گزارش شفا آنلاین،این اقدام که اداره بهداشت به‌اتفاق آرا آن را تصویب کرده است، از رستوران‌ها در 15 منطقه در سراسر کشور می‌خواهد که تا اول دسامبر دستورالعمل درباره درج سدیم را درنظر بگیرند. برای این کار، رستوران‌ها باید در منوی خود درکنار غذاهای حاوی سدیم بالا یک تصویر نمکدان بگذارند. شرط گذاشتن این تصویر آن است که آن غذا دست‌کم 2300 میلی‌گرم سدیم داشته باشد یعنی همان مقداری که به‌نظر اغلب کارشناسان برای مصرف عادی روزانه کافی است.

       برخی رستوران‌های زنجیره‌ای از همین حالا مقررات اعلام سدیم بالا در غذاها را که اولین در نوع خود در کشور به‌حساب می‌آید را به‌اجرا گذاشته‌اند. انجمن ملی رستوران‌ها به‌دنبال اقداماتی ابتدایی برای متوقف کردن قانون درج سدیم بود، با این استدلال که «حکم درباره سدیم» فاقد دستورالعمل‌های قانونی یا اظهاراتی از طرف کسب‌وکارهایی است که این قانون بر آن‌ها تاثیر می‌گذارد.

       پیش از اظهارات این قاضی، وکیل انجمن ملی رستوران‌ها گفته بود که اهداف قانون سدیم فاقد آئین‌نامه مناسب است و نظرات صاحبان کسب و کار در آن لحاظ نشده است. به نظر وی، اجرایی شدن این قانون با فراری دادن مشتریان به رستوران‌های زنجیره‌ای «صدماتی جبران‌ناپذیر» می‌زند. برخی کارشناسان اداره بهداشت درپی آن هستند که قانون سدیم را به‌نوعی با قانون محدودیت فروش نوشابه‌های قندی جفت کنند. اجرای این قانون نیاز به سرمایه‌گذاری چشمگیری از طرف رستوران‌های زنجیره‌ای ندارد.New York Times
سپید
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: