کد خبر: ۹۹۲۸۵
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۴ - 2016February 28
شفا آنلاین>اجتماعی>کارشناس اداره غذا در سازمان غذا و دارو تاکید کرد: خشکبارها باید در مکان مناسبی در مغازه ها به عرضه شوند؛ بنابراین آنها نباید بیرون مغازه و کنار خیابان فروخته شوند.

 به گزارش شفا آنلاین، مینو حاجیان افزود:خشکبارهای کنار خیابان، آلودگی های زیادی را به خود جذب می کند و به همین علت نباید بیرون از مغازه ها عرضه شوند.
حاجیان خاطرنشان کرد: خرید آجیل شب عید یکی از خریدهای این روزهای مردم است اما باید در خرید این محصول دقت کافی داشت، .
وی با تاکید بر ضرورت بسته بندی خشکبارها به دست اندرکاران قنادی ها توصیه کرد تا محصولات خشکبار خود را به صورت بسته بندی و از مراکز معتبر تهیه و به پروانه ساخت آن توجه کنند.
کارشناس اداره غذا در سازمان غذا و دارو گفت: آجیل باید ظاهری یکدست و رنگ مناسب داشته باشد و بوی نامناسب و ماندگی ندهد.
برچسب ها: آلودگی ، آجیل ، سازمان
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: