بعضی ریز مغذیها وجود دارند، که کمبود آنها اثرات سوئی بر توان ذهنی دارد. به عنوان مثال، کمبود آهن و روی موجب کاهش تمرکز فرد میشود که در نهایت بر حافظه اثر منفی میگذارد.
از دیگر مواد غذایی که اثر آن بر تقویت قوای ذهنی ثابت شده امگا 3 است، امگا 3 با ساخت بافت عصبی و تقویت سیستم عصبی در دوران جنینی، اثر زیادی بر تقویت حافظه در آینده دارد. بنابراین مصرف آن در طی بارداری بسیار توصیه میشود.
مصرف زیاد مواد چرب و مواد قندی که
کالری بالا دارند را برای ذهن مضر دانست و گفت: گردو، ماهی و روغن سویا از
مواد غذایی حاوی امگا 3 به شمار میروند که مصرف متعادل آنها
برای تقویت حافظه مفید است.شهر خبر