کد خبر: ۹۶۳۶۵
تاریخ انتشار: ۰۵:۳۰ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - 2016February 06
شفا آنلاین>سلامت>معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: در حوزه غذا بیشتر بر روی کنترل آلاینده ها و تقلبات متمرکز شده ایم و با دقت نظارت و کنترل می شود.
به گزارش شفا آنلاین، دکتر رسول دیناروند در مورد فعالیت هایی که در چند ساله اخیر در حوزه غذا صورت گرفته اظهار داشت: در سال های اخیر پیشرفت های خوبی را در حوزه غذا داشته ایم و سعی بر این است که فعالیت های صورت گرفته در حوزه غذا در راستای سلامت مردم و جامعه باشد.

وی گفت: فعالیت هایی که در حوزه غذا صورت می گیرد بلند مدت است و کارهایی است که در درازمدت اثر خود را بر سلامت مردم می گذارد.

دیناروند گفت: در حوزه غذا بیشتر بر روی کنترل آلاینده ها، تقلبات و همینطور بخش هایی که آسیب رسان محسوب می شوند متمرکز شده ایم و با دقت نظارت و کنترل می شود.

رئیس سازمان غذا و دارو در ادامه خاطر نشان کرد: کاهش نمک، شکر، چربی و اسید های چرب ترانس را در دو سال اخیر به صورت چشمگیری کاهش داده ایم و سیاست  بر این است که اسید چرب ترانس به صفر و نمک و چربی و شکر فرآورده های غذایی کاهش داده شود.

دیناروند اظهار داشت: متاسفانه روغن هایی وجود دارد که اسید چرب ترانس آنها ۱۰ درصد است که باید به صفر برسد.

برچسب ها: آلاینده ، نمک ، شکر
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: