به گزارش شفا آنلاین، ویتامینC
از جمله ویتامینهایی است که همه افراد برای ادامه زندگی به آن نیاز
دارند. این ویتامین فواید بسیاری از جمله کمک به رشد و ترمیم بافتها و
استخوانها، درمان زخمها و همچنین درمان سرماخوردگی، سرطان، آسم و سکته
مغزی، اختلالات قلبی عروقی، آب مروارید و کلسترل بالا را دارد. علاوه بر
این،
ویتامین C به جذب مواد معدنی در بدن کمک میکند.
بهترین
شکل مصرف این ویتامین به صورت خام است و پختن یا نگهداری طولانی مدت ممکن
است میزان این ویتامین را کاهش دهد. کمبود این ویتامین ارزشمند در بدن
موجب کمخونی، التهاب و خونریزی لثه، افزایش عفونتهای قسمتهای مختلف بدن،
به هم خوردن تعادل و سلامتی پوست و مو، کاهش متابولیسم و افزایش وزن و درد
و ورم مفاصل میشود.
ویتامین
C که ویتامینی محلول در آب است مدت زمان کسالت و بیماری افراد به خصوص
بیماری سرماخوردگی و شدت و علائم آن را کاهش میدهد. بیشتر افراد بر این
باور هستند که پرتقال منبع غنی ویتامین C است در صورتی که پرتقال در مقایسه
با میوهها و سبزیجات دیگر مقادیر کمتری از این ویتامین را دارد.
در اینجا به 12 ماده غذایی اشاره میکنیم که سطح ویتامین C آنها بیشتر از پرتقال است:
فلفل
تند، فلفل دلمهای قرمز، فلفل دلمهای سبز، کلم پیچ، کلم بروکلی، پاپایا،
توت فرنگی، گل کلم، کلم بروکسل، آناناس، کیوی و انبه از جمله مواد غذایی
سرشار از ویتامین C هستند.ycj