کد خبر: ۹۵۴۰۳
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۰ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۴ - 2016January 28
شفا آنلاین>سلامت>مطالعات جدید محققان نشان می دهد با مصرف مواد قندی و اسیدی میزان پوسیدگی دندان ها چندین برابر می شود.
به گزارش شفا آنلاین،هنگامی که دندان خراب باشد شیرینی خوردن غذا را از افراد می گیرد و باکتری های مخرب دندان برای ایجاد حفره در مینای دندان از مواد غذایی شیرین تغذیه می کنند.

محققان بر این باورند در هر دندان بیش از صد هزار باکتری زندگی می کند و این باکتری ها برای فروپاشی دندان ها و ایجاد کانال نیازمند غذاهای حاوی قند و نوشیدنی های شیرین هستند.



گفتنی است؛ اگر افراد بعد از مصرف غذا به ویژه غذاهای شیرین دندان های خود را تمیز نکنند باکتری های دندان با استفاده از قند موجود در لابلای مینای دندان به شکل پلاک میکروبی در می آیند و سطح دندان را شروع به تخریب می کنند و این عمل را تا رسیدن به عصب دندان ادامه می دهند.



اسید در جلوی پلاک شروع به تخریب مواد سخت دندان و همچنین مینای دندان می کند که در صورت عدم درمان به موقع و رعایت نکردن نکات بهداشتی لازم سبب افزایش عمق حفره در داخل دندان می شود.

نتایج مطالعات نشان می دهند باکتری ها با ارتباط با یکدیگر سبب برقراری تعادل مولکولی در محیط دندان می شوند که با خوردن مواد قندی و اسیدی مثل نوشابه مقاومت مینای دندان کاهش می یابد و روند پوسیدگی دندان ها شدت می یابد و احساس درد در دندان ایجاد می شود.

برای داشتن دندان های سالم، مراقبت از دندان ها باید از ابتدای زندگی آغاز شود. هریک از ما برحسب اینکه چقدر بهداشت دهان و دندان هایمان را رعایت کرده باشیم. 



ممکن است تعدادی دندان سالم ، پرکرده ، روکش شده و دندان مصنوعی داشته باشیم .در هر سنی با داشتن دندان طبیعی یا مصنوعی وحتی بدون دندان ، بایدبهداشت دهان را رعایت کنیم .
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: