به گزارش شفاآنلاین : داود کاظمی در حاشیه دومین کنفرانس رویکردهای نوین مهندسی پزشکی در حوزه بیماریهای قلبی و عروقی گفت: در این همایش سعی شد تا دو گروه بالینی قلب و عروق و دانشکدههای فنی کنار یکدیگر قرار میگیرند.
وی با بیان اینکه امسال 98 مقاله در حوزههای نوآوری و اختراعات به این همایش رسیده است گفت: این در حالی است که سال گذشته تعداد مقالات 66 تا بود البته از همین تعداد مقاله نیز به عنوان دستاورد 2 اختراع از یکی از پژوهشکدههای دانشگاه بقیهالله ثبت شد.
دبیر علمی دومین کنفرانس رویکردهای نوین مهندسی پزشکی در حوزه بیماریهای قلبی و عروقی درمورد این اختراعات گفت: یکی از این اختراعات مدل ریاضی پیشگویی کننده وضعیت همودینامیک افراد سالم بود که زمانی که به وسیله مدلهای ریاضی به پیشگویی پرداخت مشاهده شد نتایج با نتایج آزمایشهای مختلف بسیار شبیه به هم است.
وی تاکید کرد: این مدل را میتوان با یک لپتاپ کوچک در بیمارستان های صحرایی و مواقع بحران به کار برد تا به سرعت بتوانیم وضعیت همودینامیک افراد سالم را ارزیابی کنیم.
کاظمی افزود: دومین اختراع نیز پمپ هوشمندی بود که برای تزریق سرم به کار میرود البته پیش از این پمپ تزریق وجود داشت اما پمپ جدید هوشمند است و میتواند با اتصال به علایم حیاتی مریض مقدار سرم و دارو را متناسب با وضعیت بیمار اندازه کند.
دبیر علمی دومین کنفرانس رویکردهای نوین مهندسی پزشکی در حوزه بیماریهای قلبی و عروقی توضیح داد: این پمپ قادر است وضعیت بیمار را اندازهگیری کند و با ارسال علایم هشدار پرستار را در جریان وضعیت بیمار قرار دهد همچنین اگر وضعیت بیمار به مرحله هشدار برسد خود وارد عمل شده و کنترل دارو و تزریق را در اختیار خود میگیرد. همچنین میتواند به پزشک و پرستار بگوید که در دقایق مختلف هنگام تزریق دارو به بیمار چه اتفاقی برای بیمار افتاده است.
کاظمی درمورد هدف برگزاری چنین همایشی گفت: هدف نزدیک کردن دو گروه و آشنا کردن توانمندیهای آنها با یکدیگر است تا بتواند مهندسان و پزشکان با همپوشانی محصولاتی تولید کنند که ثروت و قدرت محسوب میشود چرا که مقام معظم رهبری تاکید کردند که ما باید یاد بگیریم چگونه علمی را تولید کنیم که منجر به تولید ثروت شود.
وی نیز بیماریهای قلبی و عروقی را در صدر علل مرگ و میر دانست و گفت: متاسفانه شاهد هستیم اکنون یک فشار سنج که میتواند در پیشگیری مرگ و میر بیماران قلبی و عروقی مفید باشد از دیگر کشورها وارد میشود این را بگذارید در کنار سایر تجهیزات مرتبط با این حوزه در حالی که ما توانمندیهای زیادی در کشور داریم که تنها نیاز به حمایت دارد.