شفا آنلاین>تغذیه>اگر قرار باشد بین حبوبات یکی از پرخاصیت ترین آن ها را نام ببریم حتما نخود در صدر این لیست قرار دارد ولی اغلب ما متاسفانه به جز آش رشته و آبگوشت از نخود در غذای دیگری استفاده نمی کنیم.
به گزارش شفا آنلاین،در صورتیکه به خصوص برای شما که گیاه خوار هستید می توانید با آن
غذاهای متنوع و خوشمزهای درست کنید. یکی از این غذا ها،یک خوراک
هندی خوشمزه با نخود و قارچ است که میتوانید آن را همراه با برنج هم سرو
کنید.
مواد لازم برای 4 نفر- 3 پیمانه نخود پخته
- 4 پیمانه قارچ ورقهای خردشده
- 2 ق س روغنزیتون
- 1 ق چ زیره سبز
- 1 ق چ زردچوبه
- 2 /1 ق چ فلفل تند
- 2 حبه سیر رنده شده
- 1 عدد پیاز خردشده
- 4 /1 ق چ فلفل هندی
- 1 ق س رب گوجهفرنگی
- به میزان لازم نمک
- مقداری جعفری یا گشنیز تازه برای تزیین
طرز تهیه:1.
تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و کمی روغن زیتون در آن بریزید، سپس
زیره،زردچوبه و فلفل تند را داخل آن به مدت 30 ثانیه تفت دهید. حالا سیر را
اضافه کرده و آن را هم به مدت 30 ثانیه تفت دهید تا نرم شده و رنگش کمی
عوض شود. در این زمان پیاز را اضافه کنید و آنها را هم به مدت 1 تا 2 دقیقه
دیگر تفت دهید.2. در این زمان باید نخود و سپس قارچ را به مواد
اضافه کنید و آنها را خوب با مواد دیگر به مدت 15 دقیقه تفت دهید تا آب
قارچ بیرون بیاید. حال رب گوجهفرنگی را هم اضافه کنید و خوب مواد را باهم
مخلوطکنید. کمی هم نمک به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا خوراک خوب جا
بیفتد.3. خوراک را در ظرف مورد نظرتان بریزید، آن را با مقداری گشنیز یا جعفری خردشده تزیین کرده و همراه با نان یا برنج سرو کنید.یه جور دیگهاگر دوست دارید خوراک ترش مزه شود، یک قاشق آب لیمو اضافه کنید.