کد خبر: ۹۴۰۷۰
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۲۸ دی ۱۳۹۴ - 2016January 18
شفا آنلاین>تغذیه>اگر قرار باشد بین حبوبات یکی از پرخاصیت ترین آن ها را نام ببریم حتما نخود در صدر این لیست قرار دارد ولی اغلب ما متاسفانه به جز آش رشته و آبگوشت از نخود در غذای دیگری استفاده نمی کنیم.
به گزارش شفا آنلاین،در صورتی‌‌که به خصوص برای شما که گیاه خوار هستید می توانید با آن غذا‌‌های متنوع و خوشمزه‌‌ای  درست کنید. یکی از این غذا ها،یک خوراک هندی خوشمزه با نخود و قارچ است که می‌‌توانید آن را همراه با برنج هم سرو کنید.



مواد لازم برای 4 نفر

  • 3 پیمانه نخود پخته
  • 4 پیمانه قارچ ورقه‌ای خردشده
  • 2 ق س روغن‌زیتون
  • 1 ق چ زیره سبز
  • 1 ق چ زردچوبه
  • 2  /1 ق چ فلفل تند
  • 2 حبه سیر رنده شده
  • 1 عدد پیاز خردشده
  • 4 /1 ق چ فلفل هندی
  • 1 ق س رب گوجه‌فرنگی
  • به میزان لازم نمک
  • مقداری جعفری یا گشنیز تازه برای تزیین

طرز تهیه:

1.  تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و کمی روغن زیتون در آن بریزید، سپس زیره،زردچوبه و فلفل تند را داخل آن به مدت 30 ثانیه تفت دهید. حالا سیر را اضافه کرده و آن را هم به مدت 30 ثانیه تفت دهید تا نرم شده و رنگش کمی عوض شود. در این زمان پیاز را اضافه کنید و آنها را هم به مدت 1 تا 2 دقیقه دیگر تفت دهید.

2. در این زمان باید نخود و سپس قارچ را به مواد اضافه کنید و آنها را خوب با مواد دیگر به مدت 15 دقیقه تفت دهید تا آب قارچ بیرون بیاید. حال رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کنید و خوب مواد را باهم مخلوط‌کنید. کمی هم نمک به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا خوراک خوب جا بیفتد.

3. خوراک را در ظرف مورد نظرتان بریزید، آن را با مقداری گشنیز یا جعفری خردشده تزیین کرده و همراه با نان یا برنج سرو کنید.

یه جور دیگه

اگر دوست دارید خوراک ترش مزه شود، یک قاشق آب لیمو اضافه کنید.
برچسب ها: قارچ ، نخود ، زردچوبه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: