به گزارش شفا آنلاین،دکتر حسینعلی ابراهیمی گفت: این کتاب در واقع راهنمای تشخیص و درمان بیماری صرع است و روش های ارایه شده در آن دارای تاییدیه های بین المللی هستند.
مولف کتاب جامع تشخیص و درمان صرع، افزود: این اولین کتاب راهنما در این زمینه است و تکنیک های پیشنهاد شده در آن طی مطالعات و تحقیقات جامع در سطح جهان امتحان خود را پس داده بنابراین پزشکان و متخصصان می توانند با اطمینان خاطر از این تکنیک ها بهره ببرند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی کرمان اظهار داشت: اثربخشی این روش ها کاملا مورد تایید است و میزان عوارض آنها در کمترین سطح قرار دارد.
ابراهیمی با یادآوری اینکه روش های تشخیصی و درمانی ارایه شده در کتاب جامع تشخیص و درمان صرع دارای استانداردهای بین المللی هستند، افزود: پس از رونمایی از این کتاب ، روش های مطرح شده، مبدا قضاوت سازمان های بیمه قرار می گیرد و اگر درمانی خارج از این روش ها صورت گیرد، بیمه هزینه های آن را پرداخت نمی کند.
مولف کتاب جامع تشخیص و درمان صرع، گفت : معمولا روش های تشخیصی و درمانی که در سطح دنیا مطرح می شوند، هر ۲ سال یک بار مورد بازبینی قرار می گیرند و این مسئله در مورد مطالب این کتاب نیز صدق می کند.
ابراهیمی خاطر نشان کرد: دکتر حسین دلاور کسمایی و دکتر محمد پاک نژاد پناهی دیگر مولفان این کتاب هستند که او را در نگارش و تالیف یاری کرده اند.
دوازدهمین کنگره بین المللی صرع ایران، از ۳۰ دی تا دوم بهمن ۹۴ در مرکز همایش های رازی برگزار می شود.