کد خبر: ۹۳۴۴۶
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۲۳ دی ۱۳۹۴ - 2016January 13
شفا آنلاین>سلامت>معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پیرو دستور وزیر بهداشت در جهت محرومیت زدایی از استان سیستان و بلوچستان گروه هایی به منظور بررسی زیرساخت ها و ارتقای حوزه سلامت به این استان اعزام شدند.

 به گزارش شفا آنلاین، محمد آقاجانی با اشاره به تخصیص قابل توجه امکانات و تجهیزات مورد نیاز به استان سیستان و بلوچستان، افزود: طی 2 سال گذشته حدود 21 میلیارد تومان تجهیزات پزشکی به این استان تخصیص یافت که این میزان با سایر نقاط کشور متفاوت است.
وی تصریح کرد: فقط در دانشگاه های علوم پزشکی زاهدان و ایرانشهر 31 پروژه شامل چهار بخش جدید ICU کودکان، نوزادان و بزرگسالان، هفت بلوک زایمان جدید، 6 بخش جدید اورژانس، هشت کلینیک ویژه و 6 بخش سرطان انجام شده است که نشان می دهد وزارت بهداشت توجه ویژه ای به توسعه زیرساخت های حوزه درمان، اعتبارات طرح تحول سلامت و تجهیزات پزشکی در این استان دارد.
معاون درمان وزیر بهداشت همچنین توزیع متخصص در استان سیستان و بلوچستان را بسیار خوب ارزیابی کرد.
آقاجانی گفت: در نشستی که به منظور بررسی امکانات مورد نیاز استان سیستان و بلوچستان با حضور وزیر بهداشت برگزار شد، توسعه زیر ساخت های حوزه سلامت در شهرستان های چابهار و کنارک، سراوان، خاش، زاهدان و ایرانشهر مورد توجه قرار گرفت.
معاون درمان وزیر بهداشت اضافه کرد: در خصوص ساخت بیمارستان جدید و توسعه بیمارستان های موجود، راه اندازی اورژانس هوائی در دو نقطه جدید، اختصاص تعداد قابل توجهی آمبولانس و پایگاه جدید اورژانس شهری و جاده ای، تکمیل تجهیزات پزشکی مانند دستگاه های MRI، ماموگرافی و سونوگرافی های جدید و تأمین نیروی انسانی فوق تخصص در برخی از رشته ها مانند فوق تخصص نوزادان و جراحی کودکان تصمیمات ارزنده ای گرفته شد.
وی کمک ها و حمایت های سازمان مدیریت و برنامه ریزی را بسیار اساسی دانست و گفت: فهرست پروژه های بهداشتی و درمانی مورد نیاز استان سیستان و بلوچستان مشخص شده است که امیدواریم سازمان مدیریت و برنامه ریزی این پروژه ها را تصویب و مجوزهای لازم را اعطا کند.
معاون درمان وزیر بهداشت همچنین به کمبود نیروی پرستاری در این استان اشاره کرد و افزود: با دستور وزیر بهداشت قرار شد مجوز های مورد نیاز به منظور بکارگیری نیروی انسانی پرستار با توجه به ضریب اشغال تخت بیمارستانی صادر شود همچنین در خصوص کمبود نیروی انسانی ماما نیز تصمیمات بسیار خوبی گرفته شد.
آقاجانی همچنین خاطرنشان کرد: بنا به دستور وزیر بهداشت، مقرر شد معاونت بهداشت اقدامات لازم به منظور ساخت بخش های زایمان جدید و بهسازی بخش های موجود، احداث و تکمیل خانه ها، پایگاه های بهداشت و مراکز جامع خدمات سلامت و شبانه روزی کردن برخی از این مراکز را انجام دهد.
معاون درمان وزیر بهداشت بخشی دیگری از مصوبات سفر به استان سیستان و بلوچستان را در جهت ارتقای بهداشت مادر و کودک و کاهش مرگ مادران باردار عنوان کرد و گفت: متاسفانه مرگ مادران باردار و نوزادان در این استان دارای وضعیت متفاوتی است که برای ارتقای مراقبت های بهداشتی قبل از زایمان، حین زایمان و پس از آن تصمیمات زیادی گرفته شد که حاصل بررسی کارشناسی تیم های تخصصی اعزام شده به این استان بود.
وی یادآور شد: امکانات مورد نیاز به صورت کارشناسی بررسی و مشخص شد و تا یک ماه آینده جلسه ای به منظور اجرائی شدن این تصمیمات گرفته خواهد شد چرا که رویکرد وزارت بهداشت در دوره جدید، توجه به نقاط مرزی و محروم به ویژه استان هائی مانند سیستان و بلوچستان است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: