به گزارش شفا آنلاین،زهرا زینلی اظهار کرد: برای پیشگیری از اضافه وزن و چاقی، قند و شکر
مصرفی در برنامه غذایی روزانه باید کمتر از شش قاشق چایخوری باشد که این
مقدار شامل قند پنهان در مواد خوراکی مثل عسل، مربا، بستنی، نوشابه و
آبمیوه، شیرینی و شکلات هم میشود.
وی افزود: بسیاری بر این عقیدهاند مصرف شیرینی بعد از صرف غذا (بویژه غذای چرب) باعث هضم آن میشود؛ درحالیکه مصرف شیرینی در این مواقع کار معده را سنگین کرده و از طرفی باعث جذب کامل موادغذایی شده و منجر به اضافه وزن و چاقی میشود.
زینلی تصریح کرد: بسیاری از افراد معتقدند تا زمانی که شیرینی و مواد قندی نخورند، قدرت انجام کاری را ندارند و افت قند خون پیدا میکنند، درحالیکه بدن، خود قند خون را تنظیم میکند. مصرف زیاد قند و شکر، سمومی را در بدن تولید میکند که باعث تخریب سلولها و افزایش خطر ابتلا به سرطان میشود.
وی هشدار داد: مصرف زیاد قند و شکر باعث نامتعادل شدن هورمونهای بدن و
آسیب به غدد داخلی مثل غدد فوق کلیوی و لوزالمعده میشود که میزان قند خون
را تا حدود زیادی تحت تأثیر قرار میدهد. مصرف زیاد مواد قندی در زنان موجب
تشدید علائم اضطراب، ترس، کجخلقی، خستگی مزمن و افزایش علائم سند روم پیش
از قاعدگی میشود.ایران