کد خبر: ۹۲۰۸۲
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۱۴ دی ۱۳۹۴ - 2016January 04
شفاآنلاین>تغذیه>کاهو تسکین‌دهنده گرمی خون, صفرا و تشنگی است و خشکی صفرا و سودا را کم می‌کند، به همین دلیل خواب‌آور خوبی است، همچنین کاهو با سرکه موجب تحریک اشتهاست.
به گزارش شفاآنلاین،با شناخت مزاج سبزی‌ها و میوه افراد بهتر می‌توانند از فواید آنها بهره ببرند و اگر افراد مزاجشان را بدانند و سبزی‌ها و میوه‌ها را با اطلاع بیشتر مصرف کنند, سلامتی‌شان حفظ خواهد شد.

ــ کاهو (خَسّ) دارای طبیعت سرد و تر است.

ــ کاهو صاف کننده خون است، خون صالح رقیق تولید می‌کند.

ــ تسکین دهنده گرمی خون, صفرا و تشنگی است و خشکی صفرا و سودا را کم می‌کند، به همین دلیل خواب‌آور خوبی است.

ــ کاهو با سرکه موجب تحریک اشتها می‌شود، همچنین مصرف کاهو مانع صعود بخارات به مغز می‌شود.

ــ کاهو ملیّن و ادرارآور است، باعث ازدیاد شیر می‌شود (البته کاهو با ادویه گرم مانند نعناع یا زیره باید مصرف شود، در غیر این صورت می‌تواند در شیر مادر تأثیر بگذارد و موجب دل‌درد نوزاد شود).

ــ زیاده‌روی در مصرف آن قوه جنسی را کاهش می‌دهد و باعث فراموشی و ضعف دید می‌شود.

ــ مصلح کاهو نعناع و زیره است.

خواص گشنیز(کزبره)

ــ خواب‌آور است، از صعود بخارات به مغز جلوگیری می‌کند.

ــ ریختن برگ گشنیز تازه در انواع آش‌ها و خورش‌ها توصیه می‌شود، البته سردمزاجان در مصرف آن احتیاط کنند.

ــ گشنیز مانع سوءهاضمه می‌شود، همچنین تسکین دهنده صفرا, تشنگی و التهاب معده است.

در این باره علی اصل متخصص طب سنتی عنوان کرد: تخم گشنیز تقویت کننده قلب, مغز و معده است و از صعود بخارات به مغز جلوگیری می‌کند.

ــ تخم آن همراه انیسون برای تقویت معده و برطرف شدن آروغ مفید است.

ــ زیاده‌روی در مصرف آن باعث فراموشی و پرخوابی و ضعف قوه جنسی می‌شود.سلامت


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: