کد خبر: ۹۱۵۲۸
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۰۹ دی ۱۳۹۴ - 2015December 30
شفا آنلاین>سلامت>مصرف بیش از حد برخی مواد غذایی باعث تجمع سموم و آسیب بدن و بروز بیماری‌های مختلف به ویژه سرطان می‌شود.
به گزارش شفا آنلاین،سیدمهدی غضنفری متخصص فیزیولوژی و مدیر طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ارتش با اشاره به این که مصرف برخی از مواد غذایی باعث تجمع سموم در بدن می‌شود و زمینه را برای بروز عارضه‌ها و بیماری‌های مختلف به ویژه سرطان مهیا می‌سازد. اظهار کرد: در طب سنتی مواد غذایی در چند دسته بزرگ غذای مطلق، داروی مطلق، غذا و داروی مطلق و سموم طبقه بندی می‌شوند.

موادی مانند نان گندم، گوشت بره، انگور، انجیر و گوشت بزغاله در گروه غذای مطلق، موادی مانند گیاه اسپند، گیاه سوداب و آویشن در گروه دارویی مطلق قرار می‌گیرند و بقیه مواد در گروه غذایی و دارویی مطلق قرار می‌گیرند.

وی افزود: برخی لز مواد غذایی بعد از مصرف باعث تولید سم و آسیب بدن و در برخی مواقع مرگ می‌شوند؛ در نتیجه هنگام خرید باید موادی انتخاب شود که در گروه مواد غذایی مطلق قرار گیرند و موادغذایی که در گروه دارویی مطلق قرار دارند با تجویز متخصصان مانعی ندارد.

غضنفری تصریح کرد: برخی از مواد در طبقه سوم قرار می‌گیرند و خاصیت غذایی کم، خاصیت دارویی و تجمع سموم دارند. مواد افزودنی، موادی که ماندگاری زیادی دارند، کنسروها، فست‌فودها، مواد فریز شده از این گروه  هستند. این مواد باعث تجمع سموم، آسیب بدن و در نتیجه سرطان بعد از چند سال در یکی از نقاط بدن می‌شوند. مصرف مواد فریز شده تا یک یا دو هفته در صورتی که خاصیت غذایی خود را از دست نداده باشد و خاصیت تجمع سموم را نداشته باشند مانعی ندارد.

این متخصص فیزیولوژی و طب سنتی تأکید کرد: باید در مصرف غذاهایی که چند روز از طبخ آن گذشته و یا طولانی مدت فریز شده است، پرهیز شود زیرا سیستم گوارش ظرفیت هضم غذای مانده و حجم سخت را ندارد.

موادی مانند گوشت گاو، فست‌فودها، غذاهای فریز یا کنسرو شده با افزودنی‌ها در این دسته از مواد غذایی قرار دارند.

وی افزود: با توجه به مزاج و آستانه تحمل افراد باید مواد غذایی انتخاب مصرف شود. مصرف بیش از حد برخی از موادغذایی مانند قارچ، کلم، برخی از سبزی‌ها، گیاهان دارویی مانند زنجبیل، فلفل‌های تند، نمک و غیره باعث تجمع سموم در بدن و بروز سرطان در اندام‌های مختلف می‌شود.
به طور کلی باید در مصرف مواد غذایی مطلق نیز توجه شود تا بیش از اندازه مصرف نشود.

غضنفری در پایان گفت: سستی و کسالت، حالت تهوع، استفراغ، یبوست، خارش پوست، لک‌های پوستی، موهای زائد، افت عملکرد ذهنی و بدنی از علائم مصرف مواد سمی، مواد غذایی دارویی، مصرف بیش از اندازه کنسروها، مواد فریز شده، موادی با افزودنی و نگهدارنده‌های زیاد، مواد غذایی سخت و بروز عارضه و بیماری‌های مختلف به ویژه سرطان می‌شود.yjc
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: