کد خبر: ۹۰۷۷۸
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۰۳ دی ۱۳۹۴ - 2015December 24
شفا آنلاین>سلامت>تقریباً در تمام غذاهای مورد استفاده روغن به کار می‌رود پس توجه و شناخت نسبت به نوع روغن سالم بر سلامت از ضروریات است.

به گزارش شفا آنلاین،محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و رییس انجمن صنایع غذایی با  اشاره به خواص ضدسرطانی برخی از روغن‌ها گفت: تا حدودی اکثر روغن‌های گیاهی مانند روغن سویا، آفتاب گردان، ذرت، کنجد و زیتون خواص ضدسرطانی دارند.

وی در ادامه افزود: مواد آنتی‌اکسیدانی و فنولی موجود در این روغن‌ها باعث پیشگیری از سرطان می‌شود که البته باید دقت داشت که از سرخ کردن با این روغن‌ها خودداری شود زیرا استفاده از این روغن ها در حرارت بالا باعث از بین رفتن خواص ذکر شده می‌شود.

این متخصص صنایع غذایی با اشاره به دو نوع از روغن‌های گیاهی که از لحاظ خواص ذکر شده دارای کیفیت بالاتری هستند، گفت: روغن زیتون و روغن کنجد در صورتی که به صورت کمپرس سرد استخراج شده باشند دارای خواص ضدسرطانی بیشتری هستند و این دو نوع روغن در بازار با نام‌های روغن زیتون بکر و روغن کنجد بکر موجود می‌باشند.

رییس انجمن صنایع غذایی در پایان خاطرنشان کرد: نکات قابل توجه در مصرف روغن‌ها به غیر از جنبه کیفی آنها، جنبه‌ مقدار و نوع مصرف آنها است که در سلامتی مصرف‌کنندگان اثرگذار است که افراد توجه داشته باشند روغن‌ها را باید بیشتر از حد و همچنین به صورت سرخ کردنی استفاده نکنند و حد‌الامکان به مقدار کم و به شکل غیر سرخ کردنی استفاده شود.yjc

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: