شفا آنلاین>سلامت>ماهی به دلیل داشتن امگا 3 اثرات مثبتی بر سلامتی افراد دارد و ماهی قزلآلا بیشتر از دیگر انواع ماهیها دارای این خواص است.
به گزارش شفا آنلاین،محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و رییس انجمن صنایع غذایی با
اشاره به خواص برخی از موادغذایی گفت: ماهی به دلیل دارا بودن امگا 3
فواید بسیاری بر سلامتی دارد و در پیشگیری از بیماری سرطان و بیماریهای
قلبی عروقی مؤثر است.
وی در ادامه افزود: در بین انواع ماهی، مصرف ماهی قزل آلا به دلیل داشتن مقدار بیشتری امگا 3، توصیه میشود.
این
متخصص صنایع غذایی ادامه داد: با توجه به خواص بسیار سبزیجات نیز میتوان
گفت غذایی همچون سبزی پلو با ماهی یکی از انواع غذاهای مفید و مؤثر بر
سلامتی در افراد است و با توجه به طعم خوب آن از دیرباز افراد در تهیه این
غذا به خصوص در روزهای خاص مانند عید و غیره اهمیت میدادند.
رییس
انجمن صنایع غذایی در پایان خاطرنشان کرد: البته توجه به این نکته استفاده
از سبزیجات تازه به دلیل خواص بیشتر نسبت به سبزیجات خشک شده نیز، خالی از
لطف نیست.yjc