شفا آنلاین>سلامت>مصرف همزمان لبنیات و گوشت باعث بروز عارضه و بیماریهای مختلف میشود و عمر را کوتاه میکند.
به گزارش شفا آنلاین،حسن اکبری متخصص آسیبشناس و طب سنتی ایرانی با
اشاره به این که مصرف همزمان لبنیات و گوشت عمر را کوتاه میکند، اظهار
کرد: لبنیات در گروه پروتئینها قرار دارد. درست است که این ماده دارای
ماده قندی، لاکتوزیا قند شیر و چربی شیر است. اما به دلیل مقادیر زیادی
پروتئین در رده و گروه پروتئینها قرار دارد.
وی
افزود: لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، خامه، کره، کشک و غیره از گروه اصلی
پروتئینها هستند و رنگ سفید لبنیات بیانگر مقادیر زیادی از پروتئینها
است. سفیده تخممرغ نیز حاوی مقادیر زیادی پروتئین است.
اکبری
تصریح کرد: رنگ سفید لبنیات و سفیده تخممرغ بیانگر وجود پروتئینها و رنگ
زرد لبنیات هنگام حرارت زیاد و زرده تخم مرغ بیانگر وجود چربیها است، به
طوری کلی نمیتوان همزمان از مقادیر زیادی پروتئین استفاده کرد. خوردن
همزمان لبنیات و گوشت عمر را کوتاه میکند.
این
متخصص آسیبشناس و طب سنتی ایرانی تأکید کرد: مصرف همزمان لبنیات و گوشت و
یا به طور کلی مواد پروتئینی با پروتئینها باعث بروز عارضه و بیماریهای
مختلف میشود.
وی
در پایان گفت: پروتئینها دارای مولکولهای پیچیدهتری نسبت به مواد قندی و
چربی هستند به همین دلیل مولکلوهای پروتئینی به سختی تجزیه و تبدیل به
انرژی میشود و مقادیر زیادی انرژی از بدن دریافت میکنند، جزو مواد سرد
محسوب میشوند. بنابراین مصرف لبنیات، پروتئینها و موادی که در رده مواد
غذایی سرد قرار دارند، باعث بروز بیماریهایی مانند دیابت، ام اس و کوتاه
شدن عمر میشوند.
مصرف
ماست با ماهی، آبلیمو، نارنج، ترشی، مصرف ماهی با تخممرغ، ماش یا عدس،
کدو، خورشتهایی مانند قیمه، قرمه و غیره باعث کوتاه شدن عمر میشود. به
طور کلی مصرف همزمان مواد سرد و مواد پروتئینی با یکدیگر عمر را کوتاه
میکند.yjc