کد خبر: ۹۰۰۴۰
تاریخ انتشار: ۰۱:۴۵ - ۲۹ آذر ۱۳۹۴ - 2015December 20
شفا آنلاین>سلامت>جراحی‌های چاقی دو گروه است: گروه اول جراحی‌هایی است که فقط معده را کوچک‌تر می‌کند، اثر اینگونه جراحی‌ها به مدت طولانی و تا انتهای زندگی فرد باقی نمی‌ماند.
  به گزارش شفا آنلاین،به نقل از سپید  بلکه فقط می‌تواند به افراد چاق کمک کند تا با آنها روند چاقی خود را بهبود بخشیده و لاغر شوند. افرادی که تحت اعمال جراحی چاقی قرار می‌گیرند، باید سبک زندگی خود را اصلاح کرده و درانتخاب نوع تغذیه دقت کنند. داشتن تحرک بدنی روزانه از ملزومات زندگی آنها است. درغیراین‌صورت در درازمدت چاقی آنها بازگشته و به حالت اولیه می‌رسد.

بنابراین روند مقابله با اضافه وزن و چاقی یک پروسه دائمی است. اعمال جراحی حلقه‌گذاری و اسلیو معده ( کوچک کردن حجم معده) درجهت کاهش اشتهای افراد چاق کاربرد دارد. اما از اینها محتاطانه‌تر عمل جراحی چین‌ دادن معده است که به پلیسه زدن یا پیلی‌کیشن موسوم است که معده تمامی اجزای خود را حفظ کرده و مخاط و ترشحاتش را دست نمی‌دهد و فقط فضای معده گرفته می‌شود.

این سه عمل جراحی متداول‌ترین اعمالی است که برای مقابله با چاقی و کاهش اشتهای فرد چاق به کار می‌رود. میزان تاثیر آنها یکسان بوده با این تفاوت که چین دادن معده عارضه کمتری را ایجاد می‌کند. نزدیک به 15 سال است که این عمل در ایران و در دنیا انجام می‌شود.

 البته مبدع این روش در ایران و دنیا بنده بودم که درحال حاضر به عنوان آنترناتیو عمل اسلیو است که بجای برش معده، آن را چین می‌دهیم. در روش چین دادن، بیمار بعداز عمل سالم است، کمااینکه در عمل اسلیو به علت برشی که در معده ایجاد می‌شود، ممکن است، جذب معده مختل شود. میزان عود چاقی در درازمدت به تکنیک انجام شده ربطی ندارد و تنها همکاری بیمار را می‌طلبد. گروه دوم جراحی‌ها مخصوص افرادی است که پتانسیل تغییر در سبک زندگی خود را ندارند، اینها اهل ورزش و فعالیت بدنی نبوده و نظم تغذیه‌ای خود را نمی‌توانند حفظ کنند.

دراین دسته از جراحی‌ها برای بیمار سوءجذب ایجاد می‌کنیم. اما نکته اینجا است که بیمار را از یک بیماری بزرگ رها کرده و به بیماری‌ کوچک‌تری دچار می‌کنیم. این بیماری سوءجذب است! نباید نادیده گرفت که بیمار لاغر می‌شود و ماندگاری این حالت طولانی‌مدت است، حتی اگر تغذیه و سبک زندگی اصلاح نشود. اما واقعیت این است که این عمل‌ها عارضه‌دار است. بیمار با ازدست دادن جذب خود دچار مشکل می‌شود.

چنانچه داروهای تکمیلی و تقویتی مصرف نشود، کم‌خونی، پوکی استخوان و بیماری‌هایی ازاین قبیل برای فرد ایجاد می‌شود. چراکه عدم وجود جذب در معده و روده باعث می‌شود که بسیاری از املاح و ویتامین‌هایی که برای سلامتی مفید است، جذب بدن نشود و بیمار را با مشکلات دیگری روبرو کند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: