در این رابطه محمدرضا مسجدی - دبیر کل جمعیت مبارزه با دخانیات ایران با گلایه از انعقاد چنین توافقنامههای در کشور به تسنیم عنوان کرد: متاسفانه شاهد آن هستیم کشورهای به مانند ژاپن، مجارستان و ... پس از پساتحریم به راحتی در توافقنامههای خود با مسئولان ایرانی ساخت کارخانجات سیگار را منعقد میکنند.
هاشمی: کسی حرفم را گوش نمیدهد
براین اساس سید حسن هاشمی وزیر بهداشت نیز در پاسخ به این مسئله که چرا با کشورهای دیگر پس از مراحل پساتحریم در توافقنمامهها، ساخت کارخانجات سیگار منعقد میشود، به تسنیم گفت: ما همیشه درباره عدم تحقق افزایش مالیات سیگار در مجلس گلایه داشتیم. به هر حال سیگار کالای آسیبرسان است و باید مالیات آن بر حسب زیانی که وارد میکند دریافت شود که متاسفانه محقق نشده است.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا شما به عنوان یکی از اعضای هیئت دولت برای انعقاد ساخت کارخانجات سیگار انتقاد و از انعقاد اینگونه تفاهمنامهها جلوگیری نمیکنید، عنوان کرد: متاسفانه کسی حرف ما را گوش نمیدهد.
سیگار؛ کمترین عوارض کالایی در ایران/چرا وزارت اقتصاد و صنعت پاسخ نمیدهند؟
در این رابطه عبدالرحمان رستمیان نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز چندی قبل به یکی از رسانهها عنوان کرده بود که متاسفانه هماکنون کمترین عوارض اخذ شده از یک کالا در کشور مربوط به سیگار است، و وزارت اقتصاد و صنعت باید پاسخ دهند چرا قانون عرضه سیگار را از سال 85 در مکانهای دارای مجوز اجرا نکردند.تسنیم