شفا آنلاین>سلامت>وجود مواد آنتیاکسیدانی، آنتوسیانین، مواد فنولی و فیبر و...، عناب را به یکی از خوراکیهای پر خاصیت تبدیل کرده است.
به گزارش شفا آنلاین،محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و رییس انجمن صنایع غذایی با
اشاره به این که عناب دارای خواص دارویی بسیاری است، گفت: عناب به دلیل
دارا بودن مواد آنتی اکسیدانی، آنتوسیانین و مواد فنولی در پیشگیری از بروز
بیماریهایی نظیر بیماری قلبی عروقی و سرطانها مؤثر است.
وی
در ادامه افزود: همچنین مصرف عناب به دلیل مواد مفید دیگر نظیر فیبر و
خاصیت ملینی که دارد برای افراد مبتلا به یبوست و مشکلات دستگاه گوارش مفید
است.
دکتر عزیزی ادامه داد: عناب در بهبود بیماریهای استخوانی نظیر آرتروز و در پیشگیری مشکلاتی مانند چاقی و دیابت هم مؤثر است.
این
متخصص صنایع غذایی در پایان خاطرنشان کرد: عناب را میتوان هر روز مصرف
کرد اما به طور متعادل مصرف آن هفتهای 2 بار توصیه میشود البته افراد
مبتلا به فشار خون و غلظت خون باید از مصرف عناب خودداری کنند.yjc