کد خبر: ۸۸۸۷۴
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۱۸ آذر ۱۳۹۴ - 2015December 09
شفا آنلاین>طب سنتی> یک دستیار تخصصی طب سنتی ایران با بیان اینکه ۱۸ درصد مطالب در منابع طب سنتی در باب تغذیه است, جایگاه و اهمیت تغذیه در نظام حفظ الصحه طب سنتی را تشریح کرد.

به گزارش  شفا آنلاین، حبیب همت درباره جایگاه و اهمیت تغذیه در نظام حفظ الصحه طب سنتی اظهار داشت: در طب سنتی حفظ الصحه اهمیت اساسی و ابتدایی دارد که بدون رعایت آن بهترین دواها و درمان‌ها اثر مطلوب نخواهد داشت.

به گفته وی منظور از صحت، حیات بدنی است که به واسطه آن افعال بدنی به سلامت باشد. ما با رعایت حفظ الصحه به طبیعت بدن خود کمک می‌کنیم و انتظار داریم که بدن ما فعل خوب داشته باشد.

این دستیار تخصصی طب سنتی افزود: از موارد حفظ الصحه غذایی است که می‌خوریم و آن قدر اهمیت دارد که 18 درصد مطالب در منابع طب سنتی در باب تغذیه است.

همت اضافه کرد: غذا در شکل گیری بدن نقش اساسی دارد. غذایی که ما می‌خوریم همانند چیزی نیست که از بدن به تحلیل می‌رود و نیاز به هضم دارد و این هضم با ورود غذا به بدن ما شروع می‌شود.

وی ادامه داد: هضم اول در معده، هضم دوم در کبد، هضم سوم و چهارم در عروق و بافت‌ها صورت می‌پذیرد؛ هضم‌ها به هم وابسته هستند به طور مثال هضم خوب معده هضم خوب کبدی را باعث خواهد شد و اگر کبد خوب کار نکند, هضم عروقی مختل می‌شود و خلط و رطوبت خوبی در عروق و بافت‌ها نخواهیم داشت.

این دستیار تخصصی طب سنتی بیان داشت: نتیجه نهایی فرآیند هضوم چهارگانه، بدل مایتحلل (جانشین آن چه که از بدن تحلیل می‌رود) است. با ورود غذا به بدن این فرآیند شروع می‌شود. پس غذایی که می‌خوریم جزیی از بدن ما می‌شود و چگونگی افعال بدن ما با غذایی که می‌خوریم, رابطه دارد.

همت گفت: ما غذا را در دسترس طبیعت قرار می‌دهیم و اوست که این فرآیند را شروع و به سرانجام می‌رساند پس باید به طبیعت توجه داشته و شرایط او را در نظر بگیریم.

برچسب ها: طب سنتی ، تغذیه ، کبد
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: