کد خبر: ۸۷۷۹۲
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۱۰ آذر ۱۳۹۴ - 2015December 01
شفا آنلاین>سلامت>کودکانی که با کوتاهی قد همراه هستند یا دیرتر راه می‌افتند، در معرض ابتلا به اختلالات ارتوپدی هستند.
به گزارش شفا آنلاین،محسن کرمی متخصص ارتوپدی و فوق تخصص ارتوپدی اطفال بیان کرد: شایع‌ترین اختلال ارتوپدی اطفال در ناحیه مچ پا، کف پا و لگن دیده می‌‌شود به طوری که احتمال ابتلا به آن 3 در هزار نفر است.

وی با تأکید بر اینکه کودکان باید تحت معاینات دوره‌ای باشند، عنوان کرد: کودکانی که دیرتر راه می‌افتند، کودکانی که با کوتاهی قد همراهند، کودکانی که پای غیر قرینه دارند و یا به صورت قرینه راه نمی‌روند احتمال ابتلا به اختلالات ارتوپدی بیشتری دارند.

کرمی در خصوص زمان درمان اختلالات ارتوپدی از جمله پای پرانتزی یا پای ضرب‌دری گفت: زمان درمان این بیماری‌ها بسته به نوع بیماری و سن کودکان متفاوت است. کودکانی که در راه رفتن لنگش دارند یا ستون فقرات آنها به سمت خاصی تمایل دارد نیز در خطر ابتلا به اختلالات ارتوپدی هستند که باید سریعا به متخصصین اطفال مراجعه کنند.

وی همچنین مطرح کرد: باید توجه کرد که اغلب نوزادانی که به دنیا می‌آیند با اختلالات روتین همراه هستند که کاملا طبیعی است. به طور مثال همه نوزادان پای پرانتزی دارند که غیرطبیعی نیست.

این متخصص ارتوپدی اطفال در خصوص روند درمان نوزادان مبتلا به اختلالات ارتوپدی اظهار کرد: ابتدا متخصصین اطفال کودکان را معاینه می‌کنند سپس بعد از غربالگری اگر کودک به مورد خاصی مشکوک باشد، به متخصصین ارتوپدی اطفال ارجاع می‌دهند.yjc
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: