شفا آنلاین>تغذیه> سان شاین (Sun Shine) یک دسر بسیار خوشمزه و ساده است که به راحتی میتوانید آن را در منزل آماده کنید. معمولا به لایه هایی از بستنی و ژله که پشت هم داخل لیوان ریخته میشود سان شاین میگویند و باقی مخلفات بستگی به ذائقه مصرف کننده دارد.
به گزارش شفا آنلاین،تازه عروس
خانم ها می توانند برای اینکه مهارت و سلیقه خودشان را به همسرشان ثابت
کنند در روزهای اول زندگی با این دسر یک شب رویایی را رغم بزنند.
مواد اولیه:
- بستنی وانیلی (باتوجه به ذائقه خود میتوانید از طعم های دیگر هم استفاده کنید)
- ژله (میتوانید از چند رنگ ژله دلخواه استفاده کنید)
- میوه دلخواه (معمولا از توت فرنگی و موز و آناناس استفاده میشود)
- سس توت فرنگی یا سس شکلات اندازه دلخواه
- دانه های شکلات یا شکلات رنده شده (برای تزیین)
- شوکو رول (برای تزیین)
- مغز پسته و گردو خرد شده (برای تزیین)
- خامه (برای تزیین)
- چتر (برای تزیین)
طرز تهیه:
ابتدا ژله ها را آماده میکنیم:
پودر
ژله را داخل یک کاسه می ریزیم و به اندازه یک لیوان به آن آب جوش اضافه
میکنیم و با استفاده از یک چنگال هم میزنیم تا کاملا حل شود. سپس یک لیوان
آب سرد اضافه کرده و هم میزنیم. ژله را داخل یخچال میگذاریم تا خودش را
بگیرد. حدودا 4 تا 5 ساعت زمان لازم است.
روش تهیه سان شاین:
یک
لیوان بلند را انتخاب می کنیم. ته لیوان را به اندازه 3 سانت از ژله پر می
کنیم سپس یک لایه 3 سانتی هم بستنی اضافه میکنیم و به همین ترتیب لایه ها
را تا بالای لیوان ادامه میدهیم. بهتر است لایه آخر از بستنی باشد. حالا
خامه را روی آن می ریزیم. شوکو رول ها و چتر را داخل آن قرار میدهیم و با
دانه های شکلات و مغز پسته و گردو تزیین میکنیم و در آخر هم مقداری سس
شکلات یا توت فرنگی روی آن می ریزیم.
نکات:
- بهتر است لیوان ها را قبل از استفاده ، مدتی درون یخچال قرار دهید تا هنگام کار، بستنی زود آب نشود.
- می توانید از تکه های میوه هم برای تزیین روی سان شاین استفاده کنید.
- بنا به سلیقه خود میتوانید از دانه های شکلات ، مغز پسته و گردو و یا حتی از تیکه های میوه در لابلای بستنی هم بریزید.
- برای تزیین روی سان شاین ، اسمارتیز و ترافل های رنگی هم گزینه ی خوبی است.
- ضخامت لایه ها بنا به سلیقه شما میتواند متغیر باشد.
- برخی از مربا و یا شربت میوه ها هم استفاده میکنند.
نکته کلیدی: در کل مواد اصلی سان شاین ترکیبی از بستنی و ژله است و بقیه مواد بنا به سلیقه و ذائقه افراد متغیر است.