شفا آنلاین>اجتماعی>مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: توسعه مکانیزمهای تولید و مصرف فرآورده های پروبیوتیک خواهد توانست در سلامت آحاد جامعه موثر و مفید واقع شود.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر هدایت حسینی در جلسه انعقاد تفاهمنامه با انجمن
پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران گفت: ازجمله برنامه های سازمان غذا و
دارو توسعه همکاری با انجمن های علمی و تخصصی و بنیان های مرتبط با موضوع
فرآورده های غذایی است.
وی
افزود: این تفاهمنامه باب همکاریهای جدیدی را خواهد گشود که طی آن سازمان
بتواند از پتانسیل علمی بالای انجمن پروبیوتیک و غذاهای سودمند ایران
بهرمند شود.
دکتر
حسینی در حوزه فرآورده های غذایی با اشاره به بندهایی از تفاهمنامه امضا
شده بین اداره کل متبوعش با انجمن پروبیوتیک تصریح کرد: پیرو این تفاهمنامه
مقرر شد که همکاران انجمن پرو بیوتیک در جلسات، کمیسیونها و کمیته های
تصویب ضوابط و مقررات سازمان حضور یافته و از مشاوره های علمی خود ما را
بهره مند سازند.
وی همچنین اضافه کرد: مسئولیت آموزش تئوری و عملی شرکتهای خواهان تولید این دست فرآورده ها، به انجمن واگذار گردید.
دکتر
حسینی مهمترین ماده این تفاهمنامه را پایش سطح عرضه، به عنوان عملیاتی که
نیاز به اطلاعات تخصصی و آزمایشگاههای خاص دارد دانست و گفت: امیدواریم با
کمک انجمن مذکور، بتوان پایشهای تخصصی را آغاز کنیم.
مدیر
کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در
پایان خاطر نشان کرد: توسعه مکانیزمهای تولید و مصرف فرآورده های پروبیوتیک
خواهد توانست در سلامت آحاد جامعه موثر و مفید واقع شود.
انجمن پروبیوتیک به عنوان بازوی قوی در کنار سازمان غذا و دارو قرار دارد
در
ادامه مراسم امضای تفاهمنامه همکاری بین اداره کل نظارت بر فرآورده های
غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو و انجمن پروبیوتیک و غذاهای
سودمند ایران دکترمریم تاج آبادی رئیس این انجمن ضمن قدردانی از رئیس
سازمان غذا و دارو که شرایط این تفاهم را فراهم کرد اظهار داشت:در چارچوب
تفاهمنامه تدابیری اندیشیده شده است تا بواسطه علم پروبیوتیک و استفاده از
آن، در افزایش سلامت مواد غذایی، پیشگیری از بیماریهای عفونی و غیر عفونی و
همچنین کاهش اثرات بیماریهای سرطانی قدمهای موثری برداشته شود.
وی
همچنین گفت: انجمن پروبیوتیک که حدود 400 عضو هیئت علمی اعم از رشته های
مختلف علوم پایه، صنایع غذایی گرفته و بیوتکنولوژی و پزشکی دارد به عنوان
بازوی قوی مشورتی، در کنار سازمان غذا و دارو قرار خواهد گرفت تا با اصول
دانش بنیان بتواند نقشی موثر در ارتقای سلامت مردم ایفا نماید.
دکتر
تاج آبادی در پایان تاکید داشت: در این تفاهمنامه تدابیری اندیشیده شده
است تا پس از انجام آنها، مردم با فراغ بال و اطمینان خاطر نسبت به خرید
این قبیل محصولات اقدام کنند.