کد خبر: ۸۶۴۶۸
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۳۰ آبان ۱۳۹۴ - 2015November 21
وزیر بهداشت:
شفاآنلاین:سلامت>وزیر بهداشت با اشاره به اینکه همه مسئولان باید به نیازهای بهداشتی و درمانی مردم توجه ویژه نشان دهند، گفت: افرادی که تریبون دارند، باید منصفانه نقد کنند و ضمن حضور در مناطق محروم از مشکلات مردم آگاهی یابند.

به گزارش شفاآنلاین : سید حسن هاشمی با حضور در محل استقرار کاروان نورآوران سلامت در روستای نردین شاهرود، با بیان اینکه در وزارت بهداشت در خصوص بیماری سرطان و کنترل آن بررسی‌های زیادی شده است، گفت: متاسفانه به دلیل عدم پیش بینی اعتبارات کافی، تا کنون شاهد اقدامات عملی و اجرایی در این زمینه نبوده‌ایم.

وی با اشاره به فعالیت برخی رادیولوژیست‌ها و نیز انجام ماموگرافی در قالب امور نیکوکارانه و خیرخواهانه اظهار امیدواری کرد، انجمن‌های مختلفی که در سراسر کشور فعالیت می‌کنند برای کنترل و درمان سرطان نیز  به کمک دولت بیایند.

وزیر بهداشت بابیان اینکه ایرانیان از گذشته‌های دور در حوزه بهداشت و درمان ، خدمات خیرخواهانه ارزنده‌ای به مردم کرده‌اند، یادآور شد: شکل و موضوع کمک‌های خیرین درگذشته با آنچه  امروز انجام می‌دهند، متفاوت است و در حال حاضر شاهد هستیم که بسیاری از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در کشور به همت خیرین ساخته‌شده است.

هاشمی بابیان اینکه در این دوره مشارکت خیرین در حوزه سلامت شتاب بیشتری یافته است گفت: به دلیل استقبال و حضور خیرین در بخش سلامت، در  هر دانشگاه علوم پزشکی، به لحاظ سازمانی، حوزه قائم‌مقام رئیس دانشگاه در امور مشارکت‌های اجتماعی، سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت تشکیل‌شده و مجمع خیرین سلامت نیز در سراسر کشور کمک‌های خوبی به حوزه سلامت کرده است.

وزیر بهداشت در ادامه با اشاره به حس نوع‌دوستی ایرانیان ، یادآور شد: در آموزه‌های دینی ما نیز کمک به افراد نیازمند توصیه شده است.

هاشمی در پاسخ به پرسشی مبنی بر این‌که موضع وزارت بهداشت نسبت به  هشدارهایی که در فضاهای مجازی در خصوص وضعیت سرطان در کشور منتشر می‌شود، چیست؟ گفت : ارائه هشدار به‌خصوص درباره بیماری سرطان باعث شود مردم توجه بیشتری نسبت به‌ضرورت تغذیه سالم، پرهیز از مصرف سیگار و همچنین تحرک بیشتر داشته باشند  و اقدام افرادی که با دادن این نوع هشدارها به مردم باعث افزایش توجه بیشتر آن‌ها به‌سلامتی خود می‌شوند، قابل قدردانی است.

وی تصریح کرد: متأسفانه منابع زیادی که درگذشته می‌توانست صرف حوزه سلامت و پیشگیری  شود در حوزه‌های دیگری هزینه شد اما خوشحالیم که در قالب طرح تحول نظام سلامت توانستیم بخشی از این آرزو را محقق کنیم.

هاشمی افزود: لازم است تا از طرح تحول و دستاوردهای آن مراقبت کنیم که آسیبی به آن وارد نشود درعین‌حال نیز حلقه‌های دیگر این طرح به‌تدریج تکمیل می‌شود و ضروری است تا همه مسئولان و دستگاه‌ها به نیازهای بهداشتی و درمانی مردم که از نان شب واجب‌تر است توجه ویژه نشان دهند.

وزیر بهداشت بابیان اینکه امیدواریم افرادی که تریبون دارند  به‌صورت منصفانه نقد کنند، افزود: منتقدان باید در مناطق محروم و مرزی حضور یابند و از مشکلات و گرفتاری‌های مردم آگاهی پیدا کنند و این‌گونه نباشد که در تهران بنشینند و نقد کنند.

هاشمی در خصوص پرداخت حق بیمه توسط مردم این منطقه و عدم بهره‌مندی از خدمات درمانی، خاطرنشان کرد: متأسفانه بخشی از پولی که مردم و به‌ویژه کارگران در بخش درمان پرداخت می‌کنند در بخش‌های مستمری و بازنشستگی هزینه می‌شود.

وزیر بهداشت ادامه داد: بعضی از مجموعه‌های حمایتی و اجتماعی اگر در مسیر بنگاه‌داری حرکت نمی‌کردند شاهد شرایط متفاوتی از نظر دسترسی مردم به خدمات درمانی بودیم و به قول قدیمی‌ها ماهی را هر وقت از آب بگیرید تازه است بنابراین ما به گذشته توجهی نداریم.

وی گفت: طبق قانون منابعی که مردم و دولت برای درمان پرداخت می‌کنند باید در یک صندوق تجمیع شود و در محل دیگری هزینه نشود از سوی دیگر نیز باید در بودجه عمومی بیمه‌ها را تقویت کرد تا مشکلات مردم کاهش یابد.

وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود بابیان اینکه درگذشته در روستاها پزشک خانواده، بهورز، خانه بهداشت و ... وجود نداشت، افزود: در حال حاضر پزشکان، ماماها و بهورزان حضور دارند اما در خدمات تخصصی نظیر دندانپزشکی به دلیل عدم‌حمایت بیمه‌ها، در تهران نیز مشکلات زیادی وجود دارد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: