يكي از تركيبات اصلي زنجبيل كپسايسين است، مادهای كه نه تنها اشتها را
كاهش ميدهد بلكه به هضم عذا هم كمك ميكند و سوخت و ساز بدن را هم افزايش
ميدهد. كافي است برشي از اين گياه دارويي آرام بخش را به چاي و كيك اضافه
كنيد و از خواص بينظير آن بهره مند شويد.
بادام
كالري پايين بادام نقش موثري در
كاهش وزن بازي ميكند، تحقيقات انجام شده
روي اين مغز جادويي نشان داده است: چربي تكسيرنشده موجود در بادام علاوه
بر اينكه ميزان انسولين خون را تنظيم ميكند، موجب افزايش احساس سيري نیز
ميشود و بدين وسيله حجم غذاي مصرفي را در طول روز كاهش ميدهد.
آووكادو
اگرچه اين ميوه سبز خامهای سرشار از چربي است؛ ولي نميتوان از فيبر،
ويتامينها و مواد معدني موجود در آن چشم پوشي كرد. مهم تر از همه اين
موارد، بيشتر كالريهای موجود در آووكادو از دسته چربيهای تكسيرنشده
هستند كه به ميزان سوخت و ساز بدن كمك قابل توجهي ميكنند.
روغن زيتون
خوردن روغن براي كاهش وزن؟ شايد قدري و دور از ذهن به نظر برسد؛ اما
چربيهای تكسيرنشدهاي مانند روغن زيتون ميتوانند در سوزاندن كالريهای
بدن نقش داشته باشند. البته شما در شرايطي شاهد تأثيرات مثبت اين خوراكيها
خواهيد بود كه مصرف ديگر انواع چربي مثل كره و خامه را كاهش دهيد و روغن
زيتون را به مقداري مشخص استفاده كنيد.
فلفلهاي تند
انواع فلفلهای تند مثل: فلفل قرمز و هندي كه غذاي شما را تندتر ميكند
سوخت و ساز بدن شما را افزايش ميدهد. تحقيقات نشان دادهاند: اضافه كردن
قدري از اين فلفلها به غذا تا سه ساعت پس از اتمام آن وعده موجب افزايش 25
درصدي سوخت و ساز بدن ميشود.
سير
بوي بد آن را به پاي خواص بيشمارش بگذاريد. سير نه تنها سوخت و ساز بدن
را افزايش ميدهد بلكه ميزان لپيد موجود در خون را هم كنترل ميكند. البته
اين به معناي استفاده بدون حد از سير نيست، شما ميتوانيد هر روز مقداري
محدودي سير به غذايتان اضافه كنيد و به سوختن چربيهای اضافي اميد بيشتري
داشته باشيد.
بروكلي
بروكلي حاوي دو ماده مغذي حياتي است؛ كلسيم و ويتامين C. دو مادهای كه
بهشدت ميزان سوخت و ساز بدن را افزايش ميدهند و سلامت غده تيروئيد شما را
تضمين ميكنند. با خوردن بروكلي هم استخوان هايي سالم خواهید داشت و هم
انداميمتناسب و بدون چربي.