کد خبر: ۸۵۰۱۹
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۰ - ۱۸ آبان ۱۳۹۴ - 2015November 09
شفا آنلاین>اجتماعی>رئیس اتحادیه روزنامه نگاران آلمان با تشریح چگونگی افشای تخلف سیاستمداران آلمانی توسط رسانه‌هایشان و اینکه جوانان آلمانی هم تلگرام‌باز هستند، گفت: روزنامه نگاران غربی اطلاعات کمی از ایران دارند و در انتشار اخبار تاکیدشان اتفاقات وحشتناک است.

به گزارش شفا آنلاین،کریستین دیتر زارم رئیس اتحادیه روزنامه نگاران آلمان در سخنرانی عصر روز یکشنبه خود در دانشکده علوم انسانی دانشگاه علوم و تحقیقات با اشاره به اینکه در ملاقاتش با نمایندگان رسانه‌های ایران به این واقعیت پی‌برده است، افزود: امیدوارم خبرنگاران آلمانی بیشتری به ایران بیایند و از زندگی عادی مردم خبر تهیه کنند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون بیشترین توجه به مسایل سیاسی و اقتصادی ایران بوده است، گفت: دیدن زندگی عادی و روزانه مردم یک کشور اهمیت بسیاری دارد و مردم از این نوع خبرها استقبال می‌کنند.

کریستین دیتر زارم که به دعوت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای بازدید از بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات در ایران حضور پیدا کرده است، در این نشست از وضعیت رسانه‌های آلمانی و روزنامه نگاران این کشور صحبت کرد و از دانشجویان روزنامه نگاری دعوت کرد برای شناخت بیشتر به این کشور سفر کنند.

وی در ادامه به قدرت رسانه‌ها در تغییر سیاستمداران و قوانین کشور آلمان اشاره کرد و گفت: رسانه‌ها با نظارت بر عملکرد سیاستمداران هر نوع تخلفی را افشا کرده و با بیان حقایق، آنان را به استعفاء وا می‌دارند.

رییس اتحادیه روزنامه نگاران آلمان در پاسخ به سئوال یکی از حاضران که آیا شبکه‌های اجتماعی در کشور آلمان نقش خاصی را در خبر رسانی ایفا می‌کنند یا خیر؟ پاسخ داد: اخبار و اطلاعات این شبکه‌ها بین  افراد زیر 35 سال جایگاه بسیار ویژه ای دارد.

وی در خصوص اعتماد بیشتر مردم به اخبار شبکه‌های اجتماعی گفت: فقدان تلویزیون و روزنامه‌های خصوصی باعث می‌شود مردم به اخبار شبکه‌های اجتماعی همچون تلگرام و وایبر بیشتر اعتماد داشته باشند. مردم اصولاً به تلویزیون و روزنامه‌های دولتی به این چشم نگاه می‌کنند که سیاست و برنامه خاصی را دنبال می‌کنند.

کریستین دیتر زارم افزود: در آلمان تلویزیون خصوصی به برقراری شرایط دموکراتیک کمک بسیاری کرده است و مردم اخبار این رسانه‌ها را با اطمینان دنبال می‌کنند.

وی یکی از فعالیت‌های اتحادیه روزنامه نگاران آلمان را برقراری ارتباط میان محققین و خبرنگاران اعلام کرد.

این نشست که با همکاری محمد سلطانی فر مدیر کل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس گروه ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران و همچنین  تعدادی از استادان دانشکده علوم انسانی برگزار شد مورد اسقبال دانشجویان روزنامه نگاری قرار گرفت.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: