حجت الاسلام منتظری با اشاره به اینکه از پارسال افزایش تعامل با دستگاه های اجرایی در دستور کار دیوان قرار گرفته است اظهار داشت: تعامل با برخی از دستگاه ها همچون وزارت آموزش و پرورش و سازمان تامین اجتماعی، خوب جواب داده است.
رئیس دیوان عدالت اداری درباره سلامت اداری کشور گفت: دستگاه های اجرایی و مجموعه دولت به معنای اعم، در شرایط کنونی جهانی و منطقه ای به درستی مدیریت می شود اما با نگاه از زاویه ای دیگر درمی یابیم در نظام جمهوری اسلامی ایران باید رفتار اداری دستگاهها مبتنی و منطبق با معارف و احکام الهی و اسلامی باشد که میان آنچه هستیم و آنچه باید باشیم فاصله هست.
حجت الاسلام منتظری همچنین گفت: در صورتی که فرد برای حق خود شکایت نکرده باشد ما نمی توانیم حقوق او را پیگیری کنیم اما هر آیین نامه و بخشنامه ای که خلاف قانون باشد و ما مطلع شویم به آن رسیدگی و آن را ابطال می کنیم. اگر آیین نامه ای در دولت تصویب شده باشد به علت فراگیری آن در کل کشور، وقتی ابطال، ابلاغ و اجرا می شود در کل کشور تسری می یابد اما در مورد مصوبات محلی، ابطال مصوبه به همان شهر محدود خواهد شد.
رئیس دیوان عدالت اداری بخش عمده مشکلات را ناشی از قوانین دانست و اظهار داشت: برخی از اوقات مجلس شورای اسلامی قانونی تصویب می کند که همین قانون، به منشا شکایات مردم تبدیل خواهدشد همچون قانون افزایش مرخصی زایمان از شش ماه به نه ماه که باعث شده است شکایت های زیادی به دیوان واصل شود که ما این قوانین را استخراج کرده ایم و برای تعیین تکلیف به دولت و مجلس ارائه خواهیم کرد.