کد خبر: ۸۴۵۴۷
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۱۴ آبان ۱۳۹۴ - 2015November 05
شفا آنلاین>تغذیه>در زمان خرد کردن پیاز ،تمام آنزیمهای آن هم مخلوط شده و گازی با ترکیب گوگرد از خود متصاعد می‌کند که در برخورد با اشکهای شما، به اسید سولفوریک تبدیل شده و چشم را می‌سوزاند.
به گزارش شفا آنلاین،شما چگونه پیاز خرد می کنید؟ جوابش ساده و عمومی بوده و راههای مختلفی وجود دارد.

هافینگتون پست در این مطلب برای مقابله با این فرآیند، روش های مختلفی را آزمایش و پیشنهاد کرده است:

1- استفاده از خرد کن برقی

این روش باعث می شود که افراد با پیاز تماس مستقیم نداشته و گازهایی متصاعد شده مستقیم با چشم برخورد نداشته باشد.

2- استفاده از عینک مخصوص

در استفاده از این عینک 20 دلاری که کمی هم گران به نظر می رسد شما تاحدودی آدم بی دست و پایی به نظر خواهید آمد.

3- روشن کردن شمع

در این روش شمع، گازهای متصاعد شده پیاز را از بین می برد.

4- منجمد کردن پیاز

در این روش که کامل موثر اما سخت به نظر می رسد ممکن است انگشتان شما از سرما بی حس شده و اشپزی تان به تعویق بیفتد. پس بهتر است تا زمان آب شدن یخ پیاز صبر کنید.

5- چیدن ریشه انتهایی

داشتن چاقویی تیز و مهارت بالا برای چیدن ریشه، در این روش بسیار حائز اهمیت است در غیر این صورت آسیبی بیش از اشک ریختن به خود وارد خواهید کرد.جام جم
برچسب ها: عینک ، پیاز ، اشک
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: