کد خبر: ۸۴۱۱۴
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۱۱ آبان ۱۳۹۴ - 2015November 02
شفا آنلاین>سلامت>یک کارشناس طب سنتی گفت: مصرف کدو حلوایی, کدو سبز, سبزی جعفری, آش‌های ساده پُر سبزی, ماش پلو, آب هویج در رفع اگزما بسیار کمک کننده است،همچنین این افراد خوراک عدسی, غذاهای مانده, ماهی شور، خیار شور، کلم شور و سالاد کلم, نمک زیاد، پنیر شور مصرف نکنند.

به گزارش شفا آنلاین،سید جواد علوی درباره چرایی بروز اگزما در فصل پاییز اظهار داشت: فصل پاییز دارای طبیعت سرد و خشک است.

به گفته وی اگر پاییز بارانی داشته باشیم, بروز بیماری‌ها به خصوص بیماری‌های پوستی کاهش پیدا می‌کند چرا که رطوبت باران‌ از خشکی هوای پاییزی می‌کاهد.

این کارشناس طب سنتی اضافه کرد: برخی از بیماری‌هایی با مزاج سرد و خشک مانند اگزما, خارش, افسردگی و بی‌خوابی در پاییز بیشتر می‌شود که بارش باران تا حدی از بروز این مشکلات می‌کاهد.

در پاییز باید از نزدیکی جنسی زیاد پرهیز کرد

علوی گفت: در پاییز باید از نزدیکی جنسی زیاد پرهیز کرد زیرا باعث خشکی و ضعف بدن می‌شود ولی نزدیکی جنسی به میزان متعادل که باعث نشاط افراد شود, ضرر ندارد.

وی بیان داشت: اگزما دارای طبیعت سرد و خشک است و مصرف غذاهای سرد و خشک مانند گوشت گاو و گوساله, بادمجان, قارچ, غذاهای مانده و فریزری, غذاهای آماده همه خلط سودا را افزایش داده و زمینه بروز اگزما را فراهم می‌آورد.

این کارشناس طب سنتی افزود: مصرف کدو حلوایی, کدو سبز, سبزی جعفری, آش‌های ساده پُرسبزی, ماش پلو, آب هویج در رفع اگزما بسیار کمک کننده است.

علوی خاطرنشان کرد: افراد مبتلا به اگزما بهتر است از غذاهایی که خلط سودا را در بدن افزایش می‌دهند مانند خوراک عدسی, غذاهای مانده و بیات, ماهی دودی، ماهی شور، خیار شور، کلم شور و سالاد کلم, نمک زیاد، پنیر شور و کهنه پرهیز کنند.تسنیم

برچسب ها: اگزما ، سالاد کلم ، عدسی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: