به گزارش شفا آنلاین، علیرضا عباسیان درباره اینکه افراد مبتلا به دردهای مفاصل از مصرف چه غذاهایی پرهیز داشته باشند, اظهار داشت: افراد مبتلا به دردهای مفاصل از مصرف گوشتهایی که کهنه و مانده, دودی شده یا نمکسود شده هستند, پرهیز کنند.
بهگفته وی افراد مبتلا به دردهای مفاصل از مصرف ماهی غیر از کیلکا، ماهی قزلآلا و ماهی سفید پرهیز کنند البته باید دانست که ماهی را با روغن کنجد و آویشن طبخ کنند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: بیماران دچار دردهای مفصلی از مصرف گوشت گراز، مرغ ماشینی, ماست و پنیر پرهیز کنند و حتماً شیر را با دارچین و عسل مصرف کنند.
عباسیان ادامه داد: این افراد از مصرف هندوانه, سرکه یا غذاهای سرکهدار، ترشیجات و کلاً مواد غذایی ترش پرهیز کنند.
وی بیان داشت افراد مبتلا به دردهای مفصلی مطلقاً پنیر نخورند, مگر با آویشن و نعنا و گردو، شیر را با زنجبیل و دارچین بخورند و ماست را با نعنا یا آویشن یا زنیان مصرف کنند. البته باید دانست که ماست را همراه با غذا نباید مصرف کرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: تخممرغ آبپز بهشدت برای این افراد بد است چون خون را غلیظ و دردها را بیشتر میکند البته تخممرغ عسلی برای این افراد مفید هم است.
عباسیان دادمه داد: غذاهای غلیظ مثل سیراب و شیردان، کله با غذاهای تلیتی همه به دردهای مفصلی دامن میزند. البته مصرف پاچه بدون کله مانعی ندارد.
وی بیان کرد: مصرف غذاهای خیلی چرب، حلوا و آشامیدن آب سرد همه برای بیماران دردهای مفصلی مضر است. میوههای تابستانی و میوههایی که زود خراب میشوند مثل هلو و زردآلو همه مضر است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: مصرف چغندر، زردک و خیار، تره، ترب، تربچه، پیازچه و غذاهای شور همه برای بیماران دچار دردهای مفصلی ضرر دارد.تسنیم