در این گزارش گوشت قرمز مثل گوشت گوساله و گوسفند هم از نظر ارتباط با سرطان، فقط کمی خطرناک تر از گوشت های فرآوری شده توصیف شده اند.
لیندا جانسون، متخصص تغذیه می گوید: «گزارش سازمان جهانی بهداشت، اسناد و مدارک زیادی را از دانشمندان در سراسر جهان جمع آوری و بررسی کرده است و به نتیجه ای رسیده است که ناخوشایند است. به نظر می رسد که محصولات گوشتی فرآوری شده و گوشت قرمز، قطعا ارتباط زیادی با چند نوع بخصوص سرطان دارند.»
در این گزارش تاکید شده است که با وجود مضرات اشاره شده، گوشت فوایدی دارد که نباید از آنها چشم پوشید. علاوه بر این، گفته شده است که خوردن اندک گوشتهای فرآوری شده ضرر کمی به بدن می رساند.
سازمان جهانی بهداشت، محصولات گوشتی فرآوری شده را از نظر قطعی بودن تاثیر در بروز سرطان، هم ردیف سیگار و مشروبات الکلی قرار داده است. هرچند گفته است که به این معنی نیست که چنین محصولات گوشتی به خطرناکی عوامل دیگر مثل سیگار هستند.