نتایج بررسیهای متعدد نشان میدهند که کارلا حاوی ترکیبات فعالی است که با رسیدن گلوکز به سلولهای سرطانی مقابله کرده و با ممانعت از جذب قند لازم، آنها را گرسنه نگه میدارند.
محققان دانشگاه سنت لوییس به این نتیجه رسیدهاند که گوشت این میوه باعث تخریب سلولهای سرطان سینه و ممانعت از متاستاز آنها میشود.
نتایج پژوهش دیگری که در مرکز مطالعات سرطان دانشگاه کلرادو انجام شده نشان میدهد که آب این میوه باعث کاهش پیشرفت تومورهای موجود در پانکراس میشود.
محققان مشاهده کردند بعد از 72 ساعت از تعداد تومورهای موشهایی که آب کارلا دریافت کردهاند به میزان 90 تا 98 درصد کاسته شده است.
به عقیدهی محققان این میوه تأثیر زیادی در تخریب سلولهای سرطانی دارد بدون این که عوارض جانبی شیمی درمانی را در پیداشته باشد.
نتایج پژوهشها نشان میدهند که این میوه در تخریب سلولهای سرطانی سینه،پانکراس، پروستات، کبد وکولون تأثیر دارد.
این میوه همچنین باعثتقویت سیستم ایمنی بدن مبتلایان به سرطان میشود. محققان دریافتهاند که این تأثیر کارلا ناشی از وجود لکتین (گلیکوپروتئین) است که به میزان زیادی در این میوه وجود دارد. کارلا به دلیل دارا بودن این ترکیب همچنین باعث کاهش تجمع گلوکز در خون شده و روی دیابت تأثیر می گذارد.
* مقابله با بیماری مالاریا
* دارا بودن خواص ضدویروسی
* بهبود مشکلات گوارشی
* کمک به درمان دیابت
* کمک به کاهش وزن
* تخریب انگلهای روده
* تسریع درمان جای سوختگی
توجه داشته باشید که مصرف آب کارلا برای خانمهای باردار و شیرده توصیه نمیشود؛ چون حاوی ترکیباتی است که باعث انقباضات رحمی شده و این ترکیبات از طریق شیر مادر قابل انتقال هستند. اگر قصد مصرف این میوه را دارید بهتر است با یک متخصص مشورت کنید.همشهری