شفا آنلاین>سلامت>مزاج شیر سرد است و در جهت استحکام و تقویت اعضای بدن بسیار مفید است.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر نیستانی متخصص تغذیه
گفت: شیر سرشار از املاح و ویتامینهای مختلفی است که به خاطر وجود مواد
تشکیل دهنده و کلسیم بالای آن نوشیدنی بسیار سالم و مقوی در جهت تقویت و
استحکام استخوانهای بدن و همچنین دندانهای فرد مصرفکننده است.
وی
بیان کرد: با مصرف روزانه و منظم شیر میتوان از ابتلا به بیماریهایی
همچون دیابت نوع دوم، سکته مغزی و بیماریهای قلبی_ عروقی و کلسترول بد خون
جلوگیری کرد.
این
متخصص با بیان اینکه مزاج شیر سرد است، افزود: شیر به خاطر املاحش برای از
بین بردن چین و چروک پوست و جوان ماندن پوست صورت و همچنین برای لاغری و
تناسب اندام بسیار مفید و سودمند است، به طوری که این ماده غذایی را
میتوان جایگزین وعده شام نمود تا از چاقی رها شویم.
نیستانی
ادامه داد: مصرف مداوم و با برنامه شیر سبب کشش عضلات، استخوانسازی،
مقاومت لثه و آرامبخش است و همچنین برای داشتن موهایی با ریشه قوی و
ناخنهای سالم و غیرشکننده مصرف شیر را باید در سرلوحه کار خود قرار
داد.شیر باعث سمکشی میکروبهای روده بزرگ، معده و سیستم گوارشی بدن
میشود.
وی
در پایان گفت: شیر حاوی ویتامینهایی چون امگا 3 و کلسیم است و به عنوان
یک نوشیدنی در وعده صبحانه به تقویت حافظه و انرژی بدن کمک شایانی میکند.
وی
در پایان افزود: افرادی که از مشکلات گوارشی رنج میبرند، بهتر است شیر را
ولرم در وعده صبحانه مصرف کنند و از آنجایی که شیر مزاج سردی دارد بهتر
است آن را ابتدا گرم و سپس میل کرد.همچنین، برای از بین بردن باکتریهای
موجود در شیر (تب مالت) پزشکان توصیه میکنند آن را به مدت 20 دقیقه
بجوشانید.yjc