به گزارش شفاآنلاین : مرتضی صفوی در رابطه با بایدها و نبایدهای مصرف کنسرو ماهی اظهار داشت: کنسرو ماهی در صورتی که استاندارد باشد مصرف آن منعی ندارد و عوارضی بر سلامتی بدن نداشته ولی باید توجه داشت که ویتامینها و مواد مغذی ماهیهای تازه بیشتر از کنسرو ماهی است است.
وی با تاکید بر اینکه نباید به کودکان زیر یک سال کنسرو ماهی داد، افزود: روغن موجود در کنسرو ماهی روغن زیتون و یا چربیهای اضافه بوده بنابراین مصرف آن توصیه نمیشود.
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه مصرف غذاهای کنسروی چندان مناسب نیست، گفت: ماهی رودخانهای و دریایی بسیار مفیدتر از ماهی کنسرو شده بوده اما در مقایسه با غذاهای آماده و فستفودها مصرف کنسرو ماهی سالم و استاندارد اولویت دارد.
صفوی با تاکید نسبت به مصرف ماهی عنوان کرد: ماهی جزو غذاهای پرخاصیت بوده و لازم است جایگاه مناسبی در برنامه غذایی افراد داشته باشد بنابراین مصرف این ماده غذایی یک یا چند بار در هفته به ویژه برای دانشآموزان جهت افزایش یادگیری آنها توصیه میشود.
وی با اشاره به اینکه کنسروهای ماهی در شرایط عادی حاوی نگهدارنده و افزودنیهای خاص نیست، افزود: البته گاهی با توجه به ذائقه مردم برخی از افزودنیهای مجاز همچون سبزیها و ادویههای مجاز به آن اضافه شده که در همه این موارد جهت حفظ سلامتی باید توجه کرد که کنسرو را قبل از مصرف 20 دقیقه به طور کامل بجوشانیم.
صفوی در پایان خاطر نشان کرد: باید از خرید انواع کنسرو با قوطی متورم به شدت خودداری کرد.فارس