شفا آنلاین>تغذیه>محققان دانشگاه ایالتی کامپیناس دریافتند که پوست و گوشت انگور فرنگی نسبت به بلوبری و ذغال اخته خواص آنتی اکسیدانی بیشتری دارد.
به گزارش شفا آنلاین،
محققان دریافتند که انگور فرنگی دارای ترکیبات شیمیایی خاصی است که در
جلوگیری از استرس های اکسیداتیو مؤثر بوده و در نتیجه مانع از بروز سرطان و
بیماریهای قلبی و عروقی میشوند. پوست انگور فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان
ها و رنگهای طبیعی است که برای استفاده در صنایع غذایی نیز مفید است.
گفتنی
است، انگورفرنگیان، سردهای از گیاهان گلدار دولپهیی شامل ۱۵۰ گونه است.
این گیاه، بومی مناطق معتدل نیمکره شمالی و رشته کوه آند است.
انگورفرنگیها درختچهیی و خاردار و دارای میوههای سته میباشند.
انگورفرنگی با نام «خارتوت» یا «گالشانگور» نیز شناخته میشود.
چهار
گونه انگور فرنگی به فرم گیاه درختچهیی به نامهای گالشانگور معمولی،
انگورفرنگی تیرهگل، انگورفرنگی شرقی و انگورفرنگی قرمز در ایران وجود
دارد.ایسنا