به گزارش شفاآنلاین:رضا محبوبی، معاون امور اجتماعی مرکز امور اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور در نخستین جلسه کمیته پیشگیری از طلاق و شورای ملی سرآمدان صیانت از نهاد خانواده، گفت: در گذشته مردم از مشاوره و مشکلات خانواده اطلاع کمی داشتند، ولی اکنون پس از گذشت دستکم دو دهه از رواج مشاوره، دیگر نمیتوان چنین چیزی گفت.
او تاکیدکرد: ما اقدامات کمی برای کاهش طلاق و آسیبهای ناشی از آن انجام ندادهایم و در کنار گفتههای یکی از عزیزان مبنی بر اهمال یا غفلت در این خصوص میگویم؛ شاید ما اشتباه کردهایم.
محبوبی افزود: به جز رهیافت روانشناسی باید از رویکردهای دیگری نیز به موضوع طلاق نگاه کنیم تا به نتیجه مطلوب دست پیدا کنیم.
معاون امور اجتماعی مرکز امور اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور،گفت: در ابتدای جلسه مطرح شد که این شورا نمیخواهد جای شوراهای دیگر را بگیرد، بنابراین باید بدانیم در حوزه تحکیم خانواده و پیشگیری از طلاق چه وظیفهای برعهده داریم و کجای راه هستیم و دوم اینکه تا مسئله اشتغال حل نشود، نمیتوانیم درباره طلاق و حل آن کاری انجام دهیم.
او در نهایت پیشنهاد کرد که این شورا وجهه همت خود را اجرای قانون حمایت از خانواده قرار دهد تا بتواند در حوزه تحکیم خانواده و کاهش طلاق نقشآفرینی کند.
مسئول یکی از سازمانهای مردم نهاد نیز در ادامه این نشست گفت: حوزه اجتماعی هیچگاه جدی گرفته نشده است و همگان به دنبال حل مشکلات جامعه از طریق حوزههایی خارج از جامعه بودهاند.
او تاکید کرد: اخلاق در جامعه ضعیف شده است و این ضعف اخلاق پیامدهایی را در حوزه اجتماعی در بر داشته است.
این مسئول سازمان مردمنهاد، گفت: ما نمیتوانیم موضوعات اجتماعی را بهصورت جزیرهای بررسی کنیم و برای آن راهکار تعیین کنیم؛ چراکه اگر زنجیرهها را از هم جدا کنیم، هیچگاه به نتیجه دست پیدا نمیکنیم.