شفا آنلاین>سلامت>سرخکن به عنوان یکی از وسایل بی فایده در جامعه امروز شناخته شده است.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر مریم قراچورلو، دانشیار دانشگاه علوم و تحقیقات تهران گفت: اصولا سرخکنهایی که در خانه ها استفاده میشود حداقل دارای ظرفیت 1لیتر است و از این مقدار کم تر نیست.
وی
افزود: روغنهای سرخ کردنی و به طور کلی روغنهای مایع به محض حرارت دیدن
زیاد رادیکال آزاد تولید میکنند که این رادیکال آزاد موجب اکسایش
سلولهای بدن و در نهایت (سرطانی شدن) سلولهای بدن خواهد شد.
این
متخصص صنایع غذایی تصریح کرد: در سرخ کنهایی که امروزه استفاده میشود
به عنوان مثال 1 لیتر روغن در مخزن آن ریخته میشود و در بهترین حالت و
تنها نیمی از آن صرف سرخ کردن خواهد شد و نیمی از آن باقی میماند ولی
متأسفانه ما بدترین کار را انجام میدهیم و به روغنی که داغ شده روغن تازه
اضافه میکنیم و آن را سرطانی میکنیم.
وی
در پایان توصیه کرد: بهترین کار استفاده نکردن از سرخ کن است و اینکه از
ماهیتابه های کوچک استفاده کنیم تا سطح تماس با هوا کاهش یابد و روغن ما
دچار اکسایش نشود.yjc